To φριχτό τέλος που περιμένει τους Άσπιλους μετά το φινάλε του Game of Thrones!
News

To φριχτό τέλος που περιμένει τους Άσπιλους μετά το φινάλε του Game of Thrones!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Το φινάλε του Game of Thrones βρήκε τους Άσπιλους χωρίς καθοδήγηση μετά τον θάνατο της Ντενέρις, με τον Grey Worm να επιμένει ότι ο Τζον Σνόου θα πρέπει να πληρώσει για αυτά που έκανε.

Τελικά συμβιβάζονται με την «εξορία» του στη Νυχτερινή Φρουρά και παρά το γεγονός ότι τους προσφέρεται περιοχή για να μείνουν στο Γουέστερος, αυτοί αποφασίζουν να φύγουν με προορισμό το νησί Naath.

Είναι η πατρίδα της Μισάντεϊ που μαζί με τον Grey Worm σκόπευαν να πάνε εκεί μόλις τελειώσει ο πόλεμος.

Και μπορεί στη σειρά να μην έχουν γίνει πολλές αναφορές στο νησί, εκτός από το γεγονός ότι οι κάτοικοι του είναι ειρηνικός λαός και δεν πολεμούν, αλλά τα βιβλία μας λένε γιατί αποτελεί θανατηφόρο προορισμό για τους ξένους.

To Naath αποκαλείται επίσης το νησί της πεταλούδας λόγω των πολλών διαφορετικών ειδών που υπάρχουν εκεί, αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος που κουβαλά μία φρικτή ασθένεια.

Οι μόνιμοι κάτοικοι έχουν ανοσία σε αυτήν, αλλά οι ξένοι που προσβάλλονται από αυτήν ανεβάζουν πυρετό άμεσα και η κατάληξη είναι η σάρκα να πέφτει από το κορμί.

Οι δουλέμποροι που έκαναν επιδρομές στο νησί, αντιμετώπισαν αυτή την κατάσταση μένοντας για λίγες ώρες εκεί και κυρίως τη νύχτα, αφού οι πεταλούδες κάνουν την εμφάνιση τους μόνο την ημέρα.

Έτσι αν οι Άσπιλοι αποφάσισαν να μείνουν στο Naath το τέλος τους θα ήταν φριχτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ