«Καρφιά» για το σενάριο του Game of Thrones από τον Βάρυς
News

«Καρφιά» για το σενάριο του Game of Thrones από τον Βάρυς

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Προσοχή ακολουθούν spoilers για το προτελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones

Ήταν από τα βασικά στελέχη του Game of Thrones, από την πρώτη ημέρα. Ο άνθρωπος που ήξερε όλα όσα συνέβαιναν στα Επτά Βασίλεια και όχι μόνο.

O Βάρυς αποχαιρέτησε τη σειρά στο ξεκίνημα του προτελευταίου επεισοδίου, αφού η Ντενέρις τον εκτελεί όταν μαθαίνει ότι γνωρίζει την πραγματική καταγωγή του Τζον Σνόου και προτιμά αυτόν για τον θρόνο. Ο Conleth Hill που υποδύθηκε τον Βάρυς έχει δώσει μία ωραία συνέντευξη στο Entertainment Weekly (μπορείτε να την διαβάσετε εδώ) και σε ένα σημείο κάνει ξεκάθαρη την απογοήτευση του για τον δρόμο που πήρε ο χαρακτήρας του όταν τελείωσε το υλικό από τα βιβλία και ανέλαβαν δράση οι δημιουργοί της σειράς.

Σε ερώτηση για το ποια ήταν η αγαπημένη του σκηνή στη σειρά είχε να πει τα εξής:

«Μου άρεσε πολύ το ταξίδι με τον Τύριον. Νομίζω ότι τα όσα ειπώθηκαν εκεί καταγράφουν με ακρίβεια και κατανοούν τη φύση τέτοιων ανθρώπων. Κατά κάποιον τρόπο αυτό χάθηκε όταν ξεπεράσαμε τα βιβλία και το ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους «παράξενους» γενικά χάθηκε. Την προηγούμενη αλλά και σε αυτή τη σεζόν υπήρξαν μερικές σπουδαίες σκηνές που απλά εμφανιζόμουν εγώ στο τέλος και τους έλεγα τι καιρό θα έχει. Έτσι σκέφτηκα ότι μάλλον ο Βάρυς έχει χάσει την πληροφόρηση του. Αν είναι τόσο έξυπνος άνθρωπος με τόσες πηγές γιατί δεν ξέρει πράγματα; Όλο αυτό προστέθηκε στην απογοήτευση μου. Τουλάχιστον είχε ένα τίμιο τέλος. Αλλά ήταν μεγάλο το μπέρδεμα για δύο σεζόν». 

Το Game of Thrones ρίχνει την αυλαία του μετά από οκτώ χρόνια την Κυριακή 19 Μαΐου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ