To Game of Thrones έκανε τρελά ρεκόρ στην πρεμιέρα του!
News

To Game of Thrones έκανε τρελά ρεκόρ στην πρεμιέρα του!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Η αναμονή κράτησε περίπου δύο χρόνια, έτσι το ενδιαφέρον του κόσμου για την επιστροφή του Game of Thrones ήταν τεράστια.

Και δεν ήταν μόνο οι σταθεροί οπαδοί της σειράς που την περίμεναν, αλλά και αυτοί που πρόλαβαν στο μεσοδιάστημα να μπουν στον κόσμο που έπλασε ο George RR Martin. Έτσι λοιπόν εξηγείται το μεγάλο ρεκόρ τηλεθέασης που έκανε η πρεμιέρα του 8ου και τελευταίου κύκλου της σειράς, με 17,4 εκατομμύρια θεατές στην Αμερική.

Αυτή η επίδοση ξεπερνά κατά μισό εκατομμύριο το φινάλε της προηγούμενης σεζόν, το καλοκαίρι του 2017, ενώ η αντίστοιχη πρεμιέρα του 7ου κύκλου είχε 16, 1 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Το Game of Thrones αποτελεί μία από τις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικού δράματος, που ανεβάζει τα νούμερα του με το πέρασμα των χρόνων, ενώ κάτι αντίστοιχο αν και όχι σε αυτά τα επίπεδα είχε καταφέρει και το Breaking Bad.

Μεγάλο ρεκόρ έκανε η σειρά και στο twitter αφού την ώρα προβολής της έγιναν 5 εκατομμύρια tweets. To δεύτερο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου έρχεται την Κυριακή και το μόνο σίγουρο είναι πως τα ρεκόρ που δημιούργησε θα σπάσουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ