Ο Thanos θα αποδείξει ότι είναι ο μεγαλύτερος κακός της Marvel μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο του Infinity War
News

Ο Thanos θα αποδείξει ότι είναι ο μεγαλύτερος κακός της Marvel μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο του Infinity War

Το Infinity Wars των Avenegers θα είναι η πιο επιτυχημένη ταινία του 2018 και δεν χρειάζεται να έχεις μαντικές ικανότητες για να το προβλέψεις αυτό. Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel χτίζεται εδώ και μία δεκαετία προς αυτή την κατεύθυνση και εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να ελπίζουμε ότι θα δικαιώσει τις προσδοκίες μας.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό μέχρι στιγμής είναι ο Thanos που θα αποτελέσει τον μεγάλο εχθρό των Avengers και τον έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια πολύ λίγο.Ο πρόεδρος των Marvel Studios πάντως μας λέει ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε.

«Μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά του Infinity War, o κόσμος θα καταλάβει το γιατί ο Thanos είναι ο μεγαλύτερος και χειρότερος εχθρός στην ιστορία των Avengers και γενικά του κινηματογραφικού μας σύμπαντος» δήλωσε ο Kevin Fiege.

«Κάνουμε μικρά teaser για τον Thanos από την πρώτη ταινία των Avengers. Στο τέλος εκείνης της ταινίας γυρίζει την καρέκλα του και καταλαβαίνεις ότι κακό έρχεται. Μιλάμε για την άφιξη του εδώ και χρόνια και όταν υπόσχεσαι κάτι για πολύ καιρό τότε πρέπει στο τέλος να παραδίδει κάτι καλό» κατέληξε ο πρόεδρος των Marvel Studios.

Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι το Infinity War αποτελεί τη πρώτη από τις δύο ταινίες που στην ουσία θα βάλουν τέλος στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα. Η δεύτερη, που δεν έχει τίτλο ακόμα, θα έρθει έναν χρόνο μετά, το 2019 δηλαδή. Ήδη η τεράστια κίνηση που έκανε η Disney με την αγορά της FOX φέρνει στην «αγκαλιά» της, τους X-Men, τους Fantastic Four αλλά και τον Deadpool που λογικά θα αποτελέσουν μεγάλο κομμάτι των μελλοντικών ιστοριών.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε όμως τα μάτια όλων είναι στο Infinity War με τον Τζος Μπρολίν να υποδύεται τον Thanos και να ετοιμάζεται να κάνει πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη τη ζωή των Avengers όταν θα δούμε την ταινία στους κινηματογράφους τον Μάιο.

Αυτό είναι το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από μερικές εβδομάδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: