Το Roxx έχει γενέθλια και σας καλεί στο πάρτι της ζωής του
News

Το Roxx έχει γενέθλια και σας καλεί στο πάρτι της ζωής του

Πριν από ένα χρόνο τέτοια ημέρα με ένα δακρύβρεχτο κείμενο ανακοινώσαμε το τέλος του Rock is Dead. Ήταν και η μέρα των γενεθλίων μας αφού το Rock is Dead βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα στις 23 Μαρτίου του 2013 με την είδηση της διάλυσης των My Chemical Romance.

Προφανώς και έχουμε κρατήσει αυτή την ημέρα ως εορταστική αφού το Roxx είναι η φυσική συνέχεια του Rock is Dead και όσοι μας παρακολουθείτε από την αρχή το ξέρετε πολύ καλά αυτό.

Χρόνια μας πολλά λοιπόν και άλλες τέτοιες ευχές που αφιερώνουμε στους εαυτούς μας.

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που υποσχεθήκαμε από την αρχή.

Μιλάμε για πράγματα που γουστάρουμε και δεν βάζουμε το περιεχόμενο μας σε κανένα απολύτως πλαίσιο. Κάποιοι συνεχίζουν και ξενερώνουν σχολιάζοντας ότι είσαστε μουσική σελίδα και πρέπει να γράφετε για μουσική.

Κουνάμε το κεφάλι μας σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις και απαντάμε ότι ΟΧΙ δεν υπάρχει ούτε ένα πρέπει. Ούτε ένα.

Το site που ξεκίνησε απλά ως μία συνέχεια της μουσικής εκπομπής Heartbreak Hotel του ΣΠΟΡ FM έφτασε λίγα χρόνια μετά να έχει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες και πάνω από 100.000 ακροατές κάθε μήνα για το online ραδιόφωνο μας.

Χαιρόμαστε που τα γουστάρετε όλα αυτά και για μία ακόμη φορά θα θέλαμε να πούμε ότι στόχος μας είναι να κάνουμε πολλά περισσότερα και να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενο μας αλλά είναι πολλές οι φορές που οι καταραμένες συνθήκες της εποχής μας κρατάνε πίσω.

Δεν έχουμε κανέναν τεράστιο χορηγό να καλύπτει τα έξοδα μας έτσι ότι κάνουμε, το κάνουμε βάζοντας το χέρι στην τσέπη. Και δεν είναι και βαθιά αυτή η τσέπη. Καθόλου βαθιά για την ακρίβεια.

Θα συνεχίσουμε όμως να το κάνουμε γιατί πάνω από όλα το γουστάρουμε.

Και πάμε τώρα στο παρασύνθημα. Με την ευκαιρία των γενεθλίων μας έχουμε ήδη ανακοινώσει εδώ και περίπου ένα μήνα το πρώτο μας πάρτι. Θα πραγματοποιηθεί στις 31 του μήνα στο Remedy Live Club.

Σας περιμένουμε για να περάσουμε καλά. Θα παίξουμε τη μουσική που παίζουμε στο ραδιόφωνο και θα κληρώσουμε δωράκια. Νομίζουμε ότι είναι ωραία τα δωράκια που έχουμε για εσάς. Όχι τίποτα συγκλονιστικό και πανάκριβο, αλλά πραγματάκια που γουστάρετε.

Έχουμε επίσης και 200 αφίσες Metallica για όσους έρθουν εκείνο το βράδυ της Παρασκευής στο Remedy.

Σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσουμε αναλυτικά τη λίστα των δώρων και το πρόγραμμα των… εκδηλώσεων.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στο πάρτι της ζωής μας. Και σας ευχαριστούμε για όλα γενικά.

Yours truly,
Θανάσης Ράλλης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: