Επιστροφή έκπληξη μετά από έξι χρόνια στο Game of Thrones!
News

Επιστροφή έκπληξη μετά από έξι χρόνια στο Game of Thrones!

Το κείμενο που ακολουθεί περιέχει πιθανά spoilers για την 7η σεζόν του Game of Thrones, οπότε αν το διαβάσετε μην γκρινιάζετε μετά ότι φάγατε spoiler, αφού πιο ξεκάθαρη προειδοποίηση από το «Ακολουθούν πιθανά spoilers» δεν υπάρχει.

Και ένα συνοδευτικό gif…

Πάμε λοιπόν. Σύμφωνα με το Watchers on the Wall αυτή την εποχή πραγματοποιούνται συμπληρωματικά γυρίσματα για την 7η σεζόν στο Κάλγκαρι του Καναδά. Εκεί γυρίζονται συνήθως οι σκηνές που περιλαμβάνουν ανταρόλυκους. Στην τοποθεσία βρίσκεται η Μέισι Γουίλιαμς (Άρυα) αλλά και ο λύκος με το όνομα Quigley, που χρησιμοποιείται για τις σκηνές του Ghost από το 2015.

Υπάρχει όμως άλλος ένας λύκος στην τοποθεσία που δεν έχει εμφανιστεί ξανά στα γυρίσματα.

Και αυτό το γεγονός έχει οδηγήσει στη φημολογία ότι μπορεί να δούμε για πρώτη φορά μετά την πρώτη σεζόν την Νυμέρια. Τον ανταρόλυκο της Άρυα που είναι ο μοναδικός που θεωρητικά παραμένει ζωντανός πλην του Ghost.

Θυμίζουμε ότι η Νυμέρια ήταν ο λύκος που δάγκωσε το χέρι του Τζόφρι, με την Σέρσεϊ , να διατάζει την θανάτωση της. Επειδή όμως η Άρυα είχε προλάβει να τη διώξει μακριά, η Σέρσεϊ διέταξε να θανατωθεί ο ανταρόλυκος της Σάνσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ