Φήμες για επιστροφή χαρακτήρα που έχουμε να δούμε πολλά χρόνια στο Game of Thrones
Game of thrones

Φήμες για επιστροφή χαρακτήρα που έχουμε να δούμε πολλά χρόνια στο Game of Thrones

Αν και τα περισσότερα μυστήρια στο Game of Thrones εξηγούνται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, υπάρχει ακόμα ένα πρόσωπο την τύχη του οποίου δεν έχουμε μάθει εδώ και πολλές σεζόν!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΘΑΝΑ SPOILER

Ο λόγος για τον τον Gendry, τον μπάσταρδο γιο του Ρόμπερτ Μπαράθιον που τον είδαμε για τελευταία φορά στο τέλος της τρίτης σεζόν να φυγαδεύεται με μία βάρκα από το Dragonstone για να γλυτώσει από τα χέρια του Στάνις.

Από τότε οι περισσότεροι Μπαράθιον αποχαιρέτησαν τον μάταιο κόσμο του Γούστερος, έτσι ο Gendry παραμένει ο μόνος που το αίμα της οικογένειας κυλάει στις φλέβες του.

Στις σεζόν που πέρασαν βέβαια ο Gendry έγινε αστείο για τους οπαδούς της σειράς που τον φαντάζονται ακόμα μέσα στη βάρκα να πηγαίνει και να πηγαίνει και να πηγαίνει.

ce3222d0c1c8a85f0420221ae31578bfac7b413d50b6c4d7dd4b9e7060ac1780




Και ενώ τα γυρίσματα του έβδομου κύκλου της σειράς βρίσκονται σε εξέλιξη ίσως τελικά να έχουμε νέα από τον Gendry αφού ένας οπαδός του Game of Thrones εντόπισε τον Joe Dempsie στη Βόρεια Ιρλανδία την ώρα που έβγαινε από το αεροδρόμιο.

Και επειδή εκεί γυρίζονται οι σκηνές των Σταρκ έχει αρχίσει ήδη να φουντώνει η φημολογία ότι θα τον δούμε να συναντά ξανά την Άρια.

joe-dempsie

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ