Η εκδίκηση του Γιάννη
Project 33

Η εκδίκηση του Γιάννη

Ο Γιάννης είναι ένας μοναχικός φούρναρης. Έχει τρέλα με τη δουλειά του και θέλει το ψωμί του να είναι το καλύτερο στην περιοχή. Όλα αλλάζουν όταν γνωρίζει τη Νάντια. Την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά και μετά από δύο μήνες σχέσης της κάνει πρόταση γάμου. Δεν έχει όμως πλέον την προσοχή του στο ψωμί, έτσι σιγά-σιγά ο φούρνος χάνει την πελατεία του και ο Γιάννης δεν προσφέρει πλέον το καλύτερο ψωμί στην περιοχή.

Δεν τον νοιάζει όμως γιατί έχει δίπλα του τη Νάντια. Κάθε φορά που είναι προβληματισμένος για την πορεία της επιχείρησης του και ψάχνει τρόπους για να την επαναφέρει στην κορυφή, η Νάντια εμφανίζεται μπροστά του γυμνή και ικανοποιεί όλες τις σεξουαλικές ορέξεις που έχει ακόμα και αυτές που δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι είχε.

Ο φούρνος πάει κατά διαόλου και ο ανταγωνιστής του, ο Τέλης Μπάρδας κάνει χρυσές δουλειές.

Πνιγμένος από τα χρέη αποφασίζει να βάλει λουκέτο στο φούρνο και να πάρει τη Νάντια μακριά. Θα πήγαιναν να ζήσουν στην επαρχία και να φτιάξουν τη ζωή του από την αρχή.

Όταν της το λέει όμως βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα σατανικό γέλιο που έβλεπε για πρώτη φορά. Η Νάντια του αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν ήταν ερωτευμένη μαζί του. Ποτέ δεν τον αγάπησε. Τον προσέγγισε επειδή την πλήρωσε ο Τέλης Μπάρδας.

Ο Γιάννης χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του. Είχε πιαστεί κορόιδο και τώρα τα είχε χάσει όλα. Και πάνω από όλα είχα χάσει την περηφάνια του. Υπεύθυνοι για αυτό ήταν η Νάντια και ο Τέλης Μπάρδας.

Την άφησε να φύγει, αν και του πέρασε από το μυαλό να τη σκοτώσει.

Ο Γιάννης έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Η Νάντια ήταν καριόλα και ο Τέλης Μπάρδας τον παίρνει» και έβγαλε πολλά λεφτά. Θεωρήθηκε από πολλούς ως ο πρωτοπόρος του υπερ-ρεαλιστικού λογοτεχνικού κινήματος που έγινε το δημοφιλέστερο λογοτεχνικό κίνημα στον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ