Ετοιμάζεται sequel για το Zombieland
Movies and TV

Ετοιμάζεται sequel για το Zombieland

Το Zombieland ήταν μία από τις πιο αναπάντεχα διασκεδαστικές ταινίες του 2009 για να μην πούμε τις δεκαετίας ολόκληρης.

Από τότε είχαν γίνει αναφορές για την πιθανότητα sequel αλλά δεν είχαμε τίποτα χειροπιαστό. Και ξαφνικά ένα ωραίο πρωινό στα τέλη του Σεπτέμβρη η Sony Pictures που έχει τα δικαιώματα αποφάσισε να ανάψει το πράσινο φως και μάλιστα να βάλει μεγάλη προτεραιότητα στη δημιουργία της συνέχειας.

Σύμφωνα με το Deadline ανατέθηκε ήδη η συγγραφή του σεναρίου στον Dave Callaham  με την εποπτεία του Ruben Fleischer που θα επιστρέψει στη σκηνοθετική καρέκλα.

Δυστυχώς δηλαδή δεν θα έχουμε την συμμετοχή Rhett Reese και Paul Wernick που έγραψαν την πρώτη ταινία, αλλά αυτό είναι μάλλον λογικό αφού έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για την ταινία του Deadpool.

Όσο για τους πρωταγωνιστές; Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα αλλά η πιθανότητα να δούμε όλοκληρο το αρχικό καστ ξανά μαζί είναι μικρή αφού οι Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson και Abigail Breslin έχουν δει τις μετοχές τους να ανεβαίνουν πολύ τα τελευτάια χρόνια.

Εμείς να πούμε ότι ακόμα και η καλύτερη ταινία του κόσμου να είναι το Zombieland 2, αποκλείεται να έχει intro τόσο καλό όσο αυτό της πρώτης.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/1uUHamXmUAI” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ