Προσφορές και Μπόνους στο διαδικτυακό στοίχημα
Sports

Προσφορές και Μπόνους στο διαδικτυακό στοίχημα

Ο ανταγωνισμός στο διαδίκτυο για τις στοιχηματικές πλατφόρμες είναι μεγάλος. Έτσι οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν πλήθος μπόνους και προσφορών για να δελεάσουν τους πελάτες τους.

Πως όμως να ξεχωρίσετε ποια εταιρεία έχει τις καλύτερες προσφορές για εσάς; Πως να μην χαθείτε στα ψιλά γράμματα των προϋποθέσεων; Διαβάστε παρακάτω για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε κάθε μπόνους προς όφελος σας.

Δημοφιλή είδη μπόνους

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να γνωρίζετε τα είδη προσφορών που μπορείτε να βρείτε στα στοιχηματικά site. Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς προσφορές που θα βρείτε σε στοιχηματικές πλατφόρμες:

Μπόνους καλωσορίσματος

Πρόκειται για το μπόνους που θα βρείτε σχεδόν σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες αφού για να δελεάσουν νέους παίκτες. Αυτό το μπόνους είναι διαθέσιμο μόνο σε όσους δημιουργήσουν λογαριασμό και κάνουν νέα εγγραφή. Εδώ πρέπει να προσέξετε το χρονικό όριο που σας δίνει κάθε εταιρεία για να εκμεταλλευτείτε αυτό το μπόνους. Επιπλέον, το μπόνους καλωσορίσματος συνήθως περιλαμβάνει ελάχιστο ποσό κατάθεσης και ελάχιστο στοιχηματισμό.

Μπόνους κατάθεσης

Αυτό το μπόνους το λαμβάνετε όταν κάνετε καταθέσεις χρημάτων στο λογαριασμό σας. Μπορεί να σας επιβραβεύει για καταθέσεις που κάνετε μέσα στο μήνα, την εβδομάδα ή το σαββατοκύριακο. Έρχεται σε μορφή πολλαπλασιασμού των χρημάτων που καταθέσατε ή σε μορφή δωρεάν στοιχημάτων.

Μπόνους χωρίς κατάθεση

Ένα από τα λιγότερα διαδεδομένα μπόνους είναι το μπόνους χωρίς κατάθεση. Στην ουσία με αυτό το μπόνους επιβραβεύεστε για άλλες κινήσεις σας στις πλατφόρμα όπως στοιχηματισμός κ.λ.π. Δεν χρειάζεται να καταθέσετε χρήματα για να λάβετε αυτό το μπόνους.

Μπόνους αναφοράς ενός φίλου

Κάποιες εταιρείες σας επιβραβεύουν όταν αναφέρετε ένα φίλο σας στην ιστοσελίδα και γίνει και αυτός πελάτης. Έτσι η εταιρεία πολλαπλασιάζει τους πελάτες της και κερδίζετε και εσείς και ο φίλος σας. Συνήθως η επιβράβευση αυτή μπορεί να είναι δωρεάν στοιχήματα ή έξτρα χρήματα.

Τι να προσέξετε στις προσφορές στα αθλητικά στοιχήματα

Όπως είπαμε, οι επιλογές στις προσφορές των διαδικτυακών καζίνο και των αθλητικών στοιχηματικών στην Ελλάδα είναι πάρα πολλές. Αυτές είναι μερικές συμβουλές κι tips για να πάρετε κάθε προσφορά και να ανεβάσετε το επίπεδο των στοιχημάτων σας:

Απαίτηση στοιχηματισμού

Δεν κερδίζετε τα μπόνους με οποιοδήποτε στοίχημα τοποθετήσετε. Κάθε εταιρεία ορίζει την ελάχιστη απόδοση στα στοιχήματα που ισχύουν για να λάβετε τα μπόνους της. Έτσι συνήθως θα πρέπει να στοιχηματίσετε από απόδοση 1.70 και άνω για να μην χάσετε τις προσφορές.

Μάθετε τους χρονικούς περιορισμούς

Τα περισσότερα μπόνους έχουν ημερομηνία λήξης. Αυτό σημαίνει ότι έχετε ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο θα πρέπει να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις όπως να τοποθετήσετε τα στοιχήματα σας, ώστε να λάβετε τα μπόνους. Φροντίστε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα χρονικά περιθώρια που θέτει κάθε εταιρεία.

Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις

Πέρα από τα χρονικά όρια οι στοιχηματικές εταιρείες ορίζουν κάποιες αγορές ή λειτουργίες που εξαιρούνται από τα μπόνους. Για παράδειγμα, σε κάποιες περιπτώσεις δεν επιτρέπουν τα μπόνους να χρησιμοποιηθούν σε συγκεκριμένες αγορές όπως τα ασιάτικα χάντικαπ. Μελετήστε τους όρους και τις προϋποθέσεις των μπόνους ώστε να είστε πάντα μέσα σε αυτά τα πλαίσια για να τα κερδίζετε. Αυτοί οι όροι πολλές φορές μπορούν να κρίνουν και το Πως να επιλέξετε το σωστό online στοιχηματικό site για εσάς.

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις προσφορές

Για να μην χάνετε καμία προσφορά, προσπαθήστε να ενημερώνεστε για αυτές. Εκτός από τις τακτικές προσφορές οι περισσότερες εταιρείες παρέχουν κι άλλες προσφορές που είναι έκτακτες και συνδέονται με αθλητικά γεγονότα ή εποχές. Φροντίστε να επισκέπτεστε συχνά την ενότητα προσφορών σε κάθε site. Επιπλέον, αν το siteπροσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής σε ειδοποιήσεις μέσω mail ή μηνυμάτων στο τηλέφωνο σας, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μην χάνετε καμία προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.