Metallica: Υπάρχει περίπτωση να έρθουν στην Ελλάδα το 2020;
ON THE ROXX

Metallica: Υπάρχει περίπτωση να έρθουν στην Ελλάδα το 2020;

Εννέα χρόνια έχουν συμπληρωθεί από την τελευταία φορά που οι Metallica ήρθαν στην Ελλάδα και όπως είναι λογικό, πολύς κόσμος θα ήθελε να τους δει στη χώρα μας το 2020.

Υπάρχει όμως περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο;

Με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι η αλήθεια ότι θα πρέπει  να θεωρείται από δύσκολο έως απίθανο να τους δούμε στην Ελλάδα. Το συγκρότημα έκανε μεγάλη περιοδεία σε στάδια της Ευρώπης το καλοκαίρι που μας πέρασε και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πλάνα να επιστρέψουν στο προσεχές μέλλον.

Ειδικά μετά την είσοδο του James Hetfield στην αποτοξίνωση τον Σεπτέμβριο, κάθε πρόβλεψη για τυχόν σχέδια τους είναι παρακινδυνευμένη, αν και ξέρουμε ήδη ότι θα κάνουν διπλές εμφανίσεις σε φεστιβάλ της Αμερικής το 2020.

Το πρόγραμμα του συγκροτήματος περιλαμβάνει περιοδεία και στη Λατινική Αμερική την Άνοιξη και έτσι όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή που μιλάμε το Καλοκαίρι του 2020 είναι κενό από υποχρεώσεις.

Οι Metallica είναι η μεγαλύτερη live μπάντα στον κόσμο!

Σύμφωνα με την Pollstar από το 1982 μέχρι και σήμερα, οι Metallica έχουν διαθέσει 22.1 εκατομμύρια εισιτήρια για τις συναυλίες τους με έσοδα που αγγίζουν το 1.5 δισεκατομμύριο.

Η ενδιαφέρουσα έρευνα τονίζει επίσης ότι ένας από τους λόγους που οι Metallica είναι αρκετά μπροστά από μεγαθήρια της ποπ μουσικής, είναι ότι παίζουν σε χώρες που αυτοί οι καλλιτέχνες δεν πλησιάζουν καν και μάλιστα κανουν το ένα ρεκόρ προσέλευσης μετά το άλλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: