Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Χιου Τζάκμαν ξανά ως Wolverine τώρα που θα «ενωθούν» οι Avengers με τους X-Men;
News

Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Χιου Τζάκμαν ξανά ως Wolverine τώρα που θα «ενωθούν» οι Avengers με τους X-Men;

Η μεγαλύτερη υπόθεση που αφορά τον κινηματογράφο ( και όχι μόνο) αυτή την εποχή, δεν είναι άλλη από την διαπραγμάτευση για την αγορά της 20th Century Fox από τη Disney.

Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα και ανάμεσα σε πολλά άλλα θα δώσει στη Disney τα δικαιώματα των X-Men και των Fantastic Four. Κάτι που σημαίνει φυσικά ότι θα ενωθούν με το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel που βρίσκεται επίσης στα χέρια της Disney.

Τι λέει όμως για όλα αυτά ο Χιού Τζάκμαν που για 17 ολόκληρα χρόνια υποδυόταν τον Wolverine, με το φετινό Logan να αποτελεί το αντίο του στο ρόλο σε μία από τις καλύτερες super-hero ταινίες όλων των εποχών;

Υπάρχει περίπτωση να τον δούμε ξανά αυτή τη φορά μαζί με τους Avengers;

Είναι ενδιαφέρον γιατί για 17 ολόκληρα χρόνια σκεφτόμουν τι καλά θα ήταν να βλέπαμε τον Iron Man και τον Hulk μαζί με τον Wolverine. Και κάθε φορά που έβλεπα μία ταινία των Avengers σκεφτόμουν τον Wolverine στη μέση να κάνει τα δικά του. Αλλά συνειδητοποιούσα ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να συμβεί. Και όταν διάβασα τα πρώτα ρεπορτάζ κοντοστάθηκα για λίγο. Αλλά νομίζω ότι δυστυχώς αυτό το πλοίο έχει σαλπάρει για μένα αλλά θα ήθελα να δω κάποιον άλλον να κάνει τον Wolverine σε αυτή την κατάσταση.

Μπορεί από τα όσα λέει ο Τζάκμαν, η πόρτα να είναι κλειστή, αλλά εμείς νομίζουμε ότι αν το θέμα τρέξει γρήγορα και η Marvel το θέλει ποτέ δεν θα πρέπει να λέμε ποτέ αφού τα λεφτά που θα πέσουν στο τραπέζι θα είναι πάρα μα πάρα πολλά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ