Βόμβα: Ετοιμάζεται νέο Matrix!
News

Βόμβα: Ετοιμάζεται νέο Matrix!

H τελευταία φορά που είχαμε ακούσει κάτι νέο σχετικά με τις ταινίες του Matrix ήταν πριν από μερικά χρόνια, όταν η Warner Bros. σχεδίαζε να κάνει reboot στο franchise με καινούργια ιστορία και νέους πρωταγωνιστές.

Αυτή η υπόθεση δεν προχώρησε τελικά και η «βόμβα» μας ήρθε από τον σκηνοθέτη του John Wick, Chad Stahelski. Οι αδελφές Γουατσόφσκι, δημιουργοί των τριών πρώτων ταινιών ετοιμάζουν μία καινούργια!

Πώς το ξέρεις αυτός ο τύπος θα ρωτήσετε. Ο Stahelski ήταν ο stunt double του Κιάνου Ριβς και στις τρεις ταινίες, οπότε έχει μια σχέση με παραπάνω με τους ανθρώπους που εμπλέκονται.


Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

«Είμαι τρομερά χαρούμενος που οι Γουατσόφσκι, δεν κάνουν απλά ένα Matrix, αλλά θα επεκτείνουν αυτό που όλοι αγαπήσαμε. Και είναι έστω κοντά στο επίπεδο όσων έχουν ήδη κάνει, δεν θα χρειαζόταν παρά μόνο ένα τηλεφώνημα για να δουλέψω μαζί τους έστω και ως  stunt guy. Θα καθόμουν να με χτυπήσει αυτοκίνητο. Αν θέλουν βοήθεια, θα αφήσω ότι κάνω για τους βοηθήσω» δήλωσε.

Η πρώτη ταινία του Matrix συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια ζωής, ενώ το τρίτο John Wick έρχεται στους κινηματογράφους σε λίγες ημέρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: