Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ συνεργάζονται ξανά - Η Apple πήρε τα δικαιώματα
News

Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ συνεργάζονται ξανά – Η Apple πήρε τα δικαιώματα

Μετά από μία μάχη ανάμεσα σε μεγάλα στούντιο και streaming πλατφόρμες που κράτησε μία εβδομάδα, η Apple ήταν η νικήτρια και πήρε τα δικαιώματα της νέας ταινίας των Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ, που συνεργάζονται ξανά μετά τριλογία Ocean’s.

Τίτλο και πλοκή δεν έχουμε ακόμα, όμως τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Jon Watts της νέας τριλογίας του Spider-Man.

To ακριβές ποσό που ξόδεψε η Apple για τα δικαιώματα δεν ανακοινώθηκε, όμως μέρος της συμφωνία είναι η προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους πριν από το Apple TV Plus.

Ανάμεσα στα άλλα μεγάλα κινηματογραφικά πρότζεκτ που έχει στα σκαριά η Apple, είναι το Killers of the Flower Moon του Μάρτιν Σκορσέζε,  με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η νέα ταινία του Γουίλ Σμιθ, το Raymond and Ray με τους Γιούν ΜακΓκρέγκορ και Ίθαν Χοκ, ενώ στα τέλη της χρονιάς θα κάνει πρεμιέρα το Tragedy Of Macbeth με τον Ντένζελ Ουάσιγκτον που συνοδεύεται από αποθεωτικές κριτικές.

Η streaming υπηρεσία της Apple είναι στον αέρα εδώ και δύο χρόνια με το βάρος να έχει πέσει στις σειρές με το Ted Lasso να γίνεται η μεγάλη της επιτυχία με επτά βραβεία Emmy στην πρόσφατη τελετή, ενώ μέσα στο Σεπτέμβριο έκαναν πρεμιέρα άλλα δύο δυνατά χαρτιά. Η δεύτερη σεζόν του Morning Show με τις Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν η πρώτη σεζόν του Foundation που βασίζεται στα θρυλικά βιβλία επιστημονικής φαντασίας του Ισαάκ Ασίμωφ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ