Walking Dead: Φεύγει από το Netflix στην Ελλάδα και μπαίνει στο Disney Plus
TV

Walking Dead: Φεύγει από το Netflix στην Ελλάδα και μπαίνει στο Disney Plus

Walking Dead: H μεγάλη είδηση της χρονιάς για το streaming περιεχόμενο στη χώρα μας είναι φυσικά η άφιξη του Disney Plus που κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου. Μαζί του θα φέρει όλες τις μεγάλες παραγωγές της Marvel και του Star Wars, που μέχρι στιγμής δεν ήταν διαθέσιμες επίσημα στη χώρα μας, ενώ το trailer που δημοσιεύθηκε πριν λίγες ημέρες, περιλαμβάνει μία μεγάλη έκπληξη.

Στο Disney Plus θα είναι διαθέσιμο και το Walking Dead με τις πρώτες δέκα σεζόν του,  ενώ η σειρά μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι διαθέσιμη στο Netflix. Προφανώς στην πλατφόρμα της Disney θα ανέβει και η ενδέκατη σεζόν όταν ολοκληρωθεί.

Το Walking Dead έριξε αυλαία πριν από μερικές μέρες στο δεύτερο μέρος της τελευταίας σεζόν  με τα οκτώ επεισόδια που θα αποτελέσουν το φινάλε να αναμένονται κάποια στιγμή μέσα στο Φθινόπωρο.

Αυτή δεν είναι η μοναδική μετακόμιση από το Netflix, αφού πρόσφατα είδαμε όλες τις σειρές της Marvel από το «σύμπαν» του Daredevil να αποχωρούν και να είναι πλέον διαθέσιμες αποκλειστικά από το Disney Plus.


Το πρώτο trailer για το Love and Thunder του Thor

Netflix: Δέκα σειρές και ταινίες που ξεχωρίζουμε για τον Μάιο

Τα πρώτα δέκα λεπτά του Batman είναι επίσημα στο youtube

Stranger Things: Ποιος είναι ο νέος μεγάλος κακός της σειράς


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ