Τέρμα τα άλματα στον χρόνο από το House of the Dragon
TV

Τέρμα τα άλματα στον χρόνο από το House of the Dragon

Στα έξι επεισόδια που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής στο House of the Dragon, είδαμε τον χρόνο να περνάει όχι απλά γρήγορα, αλλά πάρα πολύ γρήγορα. Το μεγαλύτερο άλμα ήρθε στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή, αφού μεταφερθήκαμε δέκα χρόνια μετά τον γάμο της Ρενίρα και πλέον τόσο η κόρη του Βασιλιά Βισέρις όσο και η σύζυγος του, έχουν νέες ηθοποιούς να τις υποδύονται, για να αποτυπωθεί καλύτερα η ιστορία τους.

Ο showrunner του House of the Dragon, υπόσχεται όμως μέσα από συνέντευξη του στο Variety, ότι από εδώ και πέρα η ιστορία θα κινηθεί πιο ομαλά και δεν θα έχουμε άλματα. «Η ιστορία από εδώ και πέρα θα κινηθεί πιο ομαλά, όπως δηλαδή γινόταν στο Game of Thrones» τονίζει ο Ryan Condal.

Όσο για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε ξανά μέσα από φλάσμπακ την Μίλι Άλκοκ και την Έμιλι Κάρεϊ, που έκλεψαν τις εντυπώσεις στα πρώτα πέντε επεισόδια, ο Condal λέει ότι δεν είναι στο πλάνο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν το αποκλείει για το μέλλον.

«Το άλμα δέκα χρόνων σε αυτή τη νέα χρονική περίοδο ένιωσα ότι ήταν το σωστό. Ένα μεγάλο μέρος της αφήγησης που συμβαίνει στο έκτο επεισόδιο λέγεται μέσα από τα πράγματα που δεν βλέπετε να συμβαίνουν και από τους χαρακτήρες που είναι τώρα εκεί αλλά και από αυτούς που λείπουν.

Όλα αυτά συνεπάγονται το πέρασμα του χρόνου, και νομίζω ότι ένα έξυπνο κοινό που κοιτάει μπροστά και προσέχει, θα καταλάβει αυτά τα μικρά πράγματα και ότι έχουν αλλάξει αρκετά από την τελευταία φορά που αφήσαμε αυτούς τους χαρακτήρες» δήλωσε ο Ryan Condal.

To House of the Dragon επιστρέφει την Κυριακή με το έβδομο επεισόδιο και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το κυρίως πιάτο που δεν είναι άλλο από το χορό των δράκων, τη μεγάλη μάχη για τον θρόνο δηλαδή, όπως την κατέγραψε στο βιβλίο Fire & Blood, ο George RR Martin.


To πρώτο trailer για το The Last of Us του HBO

Ποιος ήταν ο μυστήριος χαρακτήρας που είδαμε στο Rings of Power;

O Bruce Dickinson τράβηξε από τα μαλλιά οπαδό

Το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του Mandalorian


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ