Τεράστια επίδοση από το Wednesday στο Netflix - Ξεπέρασε το Stranger Things
TV

Τεράστια επίδοση από το Wednesday στο Netflix – Ξεπέρασε το Stranger Things

Ούτε το πιο αισιόδοξο στέλεχος του Netflix δεν πρέπει να περίμενε, τις επιδόσεις που έπιασε η πρεμιέρα του Wednesday. Η σειρά του Τιμ Μπάρτον που εστιάζει στον χαρακτήρας της Wednesday Addams (από το Addams Family) έκλεισε την πρώτη εβδομάδα προβολής της στην κορυφή του παγκόσμιου top 10 με εξωπραγματικούς αριθμούς.

Με 341 εκατομμύρια ώρες προβολών έσπασε το ρεκόρ για σειρά στην αγγλική γλώσσα, ξεπερνώντας την 4η σεζόν του Stranger Things που την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου είχε 335 εκατομμύρια. Το απόλυτο ρεκόρ ανήκει φυσικά στο Squid Game και μοιάζει απλησίαστο.

H σειρά με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega έχει προκαλέσει γενικά ενθουσιασμό με πολλές σκηνές να γίνονται viral όπως αυτή με τον χορό που αυτοσχεδίασε η 20χρονη και μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Στη δεύτερη θέση του εβδομαδιαίου Top 10 παρέμεινε το 1899 με αυξημένες προβολές κατά περίπου δέκα εκατομμύρια ώρες, ενώ το Crown έπεσε στην τρίτη θέση μετά από δύο εβδομάδες στην κορυφή.

H επίσημη σύνοψη του Wednesday: 

Η σειρά είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ Άνταμς στην Ακαδημία Νέβερμορ. Η Γουένσντεϊ προσπαθεί να τελειοποιήσει τις νέες της τηλεπαθητικές ικανότητες, να αποτρέψει μια σειρά από κτηνώδεις δολοφονίες που έχουν σπείρει τον τρόμο στην πόλη και να επιλύσει ένα μεταφυσικό μυστήριο στο οποίο μπλέχτηκαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με τις νέες και πολυσύνθετες σχέσεις στο Νέβερμορ.


1899: Πότε τελειώνει η ιστορία της νέας σειράς του Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβριο

Οι Imagine Dragons έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι Blind Guardian επιστρέφουν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2023


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ