Οι συντελεστές του Vikings: Valhalla μας λένε όσα πρέπει να ξέρουμε για τη σειρά
TV

Οι συντελεστές του Vikings: Valhalla μας λένε όσα πρέπει να ξέρουμε για τη σειρά

Vikings: Valhalla – Μια επική ιστορία ξεκινά με μια νέα γενιά θρυλικών Βίκινγκ στη νέα σειρά του Netflix. Η διεύθυνση παραγωγής και το καστ μιλούν για το τι να περιμένετε σε αυτό το τοπίο θρησκευτικής και πολιτιστικής αναταραχής.

Περισσότερα από χίλια χρόνια πριν, στις αρχές του 11ου αιώνα, το “Vikings: Valhalla” εξιστορεί τις ηρωικές περιπέτειες μερικών από τους πιο διάσημους Βίκινγκ όλων των εποχών – του θρυλικού εξερευνητή Λέιφ Έρικσον (Σαμ Κόρλετ), της δυναμικής και πεισματάρας αδελφής του, Φρέιντις Έρικσντοτερ (Φρίντα Γκούσταφσον), και του φιλόδοξου Σκανδιναβού πρίγκιπα Χάραλντ Σίγκουρντσον (Λίο Σούτερ).

Καθώς η ένταση ανάμεσα στους Βίκινγκ και τους Άγγλους γαλαζοαίματους φτάνει σε αιματηρή κορύφωση και οι ίδιοι οι Βίκινγκ συγκρούονται για τις αντικρουόμενες χριστιανικές και παγανιστικές τους πεποιθήσεις, οι τρεις αυτοί Βίκινγκ ξεκινούν ένα επικό ταξίδι που θα τους οδηγήσει στην άλλη άκρη της θάλασσας και σε πεδία μάχης, μέσα από τα οποία θα πάνε από το Κάτεγκατ στην Αγγλία και αλλού, καθώς αγωνίζονται για επιβίωση και δόξα.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 25 του μήνα

Το “Vikings: Valhalla“, που διαδραματίζεται πάνω από 100 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της πρωτότυπης σειράς “Βίκινγκ”, αφηγείται μια νέα περιπέτεια που σμίγει την ιστορική ακρίβεια και το δράμα με ρεαλιστική, καθηλωτική δράση. Από τον showrunner και διευθυντή παραγωγής Τζεμπ Στιούαρτ, τη διεύθυνση παραγωγής του “Βαλχάλα” υπογράφουν επίσης οι Μόργκαν Ο’Σάλιβαν, Μάικλ Χερστ, Σίλα Χόκιν, Στιβ Σταρκ, Τζέιμς Φλιν, Τζον Γουέμπερ, Σέρι Μαρς και Άλαν Γκάσμερ, Πολ Μπουτσιέρι, ενώ στη σειρά πρωταγωνιστούν και οι Μπράντλι Φρίγκαρντ, Γιοχάνες Χαουκούρ Γιοχάνεσον, Καρολίνε Χέντερσον, Λάουρα Μπερλίν και Ντέιβιντ Όουκς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ