Οι πρώτες σκηνές από τη δεύτερη σεζόν του Squid Game είναι εδώ
TV

Οι πρώτες σκηνές από τη δεύτερη σεζόν του Squid Game είναι εδώ

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της δημοφιλέστερης σειράς όλων των εποχών για το Netflix, έχει αρχίσει. Το Squid Game έρχεται με τη δεύτερη σεζόν του στις 26 Δεκεμβρίου και έχουμε επιτέλους το πρώτο teaser trailer με νέες σκηνές.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη: Τρία χρόνια μετά τη νίκη του στο “Squid Game”, ο παίκτης 456 δεν πήγε τελικά στην Αμερική και επιστρέφει με μια νέα λύση στο μυαλό του. Ο Γκι-χουν βυθίζεται για άλλη μια φορά στο μυστηριώδες παιχνίδι επιβίωσης και ξεκινά έναν νέο γύρο δοκιμασιών ζωής και θανάτου με νέους συμμετέχοντες που έχουν στόχο να κερδίσουν το έπαθλο αξίας 45,6 δισ. γουόν.

Ο σκηνοθέτης Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ, που έγραψε ιστορία στην 74η τελετή απονομής των βραβείων Emmy ως ο πρώτος Ασιάτης που κερδίζει το βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας σε Δραματική Σειρά, είναι ξανά ο επικεφαλής της σειράς, υπογράφοντας τη σκηνοθεσία, το σενάριο και την παραγωγή.

Οι Λι Τζονγκ-τζε, Λι Μπιουνγκ-χουν, Γουί Χα-τζουν και Γκονγκ Γιου επιστρέφουν στους ρόλους τους από την πρώτη σεζόν και υποδέχονται στο καστ μια σειρά από απίστευτα νέα μέλη όπως τους Γιμ Σι-γουάν, Κανγκ Χα-νέουλ και Παρκ Γκιου-γιανγκ που ολοκληρώνουν την παρέα των γλαφυρών χαρακτήρων της νέας σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.