Something is Killing the Children: Το Netflix συνεργάζεται ξανά με τους δημιουργούς του Dark
TV

Something is Killing the Children: Το Netflix συνεργάζεται ξανά με τους δημιουργούς του Dark

Παρά το γεγονός ότι η επένδυση δεκάδων εκατομμυρίων στο 1899 είχε άδοξο τέλος, το Netflix ανακοίνωσε ότι ανανεώνει τη συνεργασία του με τους δημιουργούς του Dark. Οι Baran bo Odar και Jantje Friese, ετοιμάζουν νέα σειρά για την πλατφόρμα, αλλά αυτή τη φορά δεν θα ασχοληθούν με δική τους ιστορία, αλλά με τη μεταφορά του κόμικ Something Is Killing The Children. 

Η νέα συμφωνία των δύο showrunners ξεπερνάει τα δέκα εκατομμύρια δολάρια και για το νέο πρότζεκτ θα συνεργαστούν με τα Boom! Studios! που έχουν επίσης συμφωνία με το Netflix.

Αυτή είναι η πλοκή του κόμικ που θυμίζει και Dark και Stranger Things, έτσι το λες απόλυτα ταιριαστό το περιεχόμενο για τον κολοσσό του Streaming.

«Όταν τα παιδιά του Archer’s Peak αρχίζουν να εξαφανίζονται, όλα μοιάζουν απελπιστικά. Τα περισσότερα παιδιά δεν επιστρέφουν ποτέ, αλλά αυτά που επιστρέφουν διηγούνται αδιανόητες ιστορίες τρομακτικών πλασμάτων που ζουν στη σκιά.

Η μόνη τους ελπίδα να βρουν και να εξαλείψουν την απειλή είναι η άφιξη μίας μυστηριώδους ξένης, που πιστεύει τα παιδιά και ισχυρίζεται ότι βλέπει αυτό που μπορούν να δουν. Το όνομά της είναι Erica Slaughter. Σκοτώνει τέρατα».

To Dark με τις τρεις σεζόν του έγινε μία από τις δημοφιλέστερες σειρές στην ιστορία του Netflix. Το 1899 που έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο που μας πέρασε, δεν είχε την ίδια τύχη, αφού παρά το γεγονός ότι γνώρισε σχετική επιτυχία, το τεράστιο κόστος του οδήγησε στη διακοπή της σειράς μετά από μόλις μία σεζόν.

To κόμικ Something is Killing The Children είναι μία δημιουργία των  James Tynion IV και Werther Dell’Edera. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2019, ενώ πριν λίγες ημέρες έγινε διαθέσιμο το 29ο τεύχος.


something is killing the children



Ανακοινώθηκαν νέες ταινίες από το σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Αυτές είναι οι τιμές για τα εισιτήρια της συναυλίας των Guns N’ Roses!

Οι Prodigy έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούλιο για το Release Athens!

Η αυτοβιογραφία του Brian Johnson των AC/DC κυκλοφορεί και στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ