Silo: Θα καλύψει ολόκληρο το πρώτο βιβλίο η σειρά της Apple;
TV

Silo: Θα καλύψει ολόκληρο το πρώτο βιβλίο η σειρά της Apple;

To TV+ της Apple έχει αρχίσει να δημιουργεί τη δική του παράδοση στο χώρο του sci-fi με σειρές όπως το Foundation και το For all Mankind και σε αυτή την κατηγορία έχει μπει δυναμικά τις τελευταίες εβδομάδες και το Silo. Η σειρά που βασίζεται στην τριλογία Wool του Hugh Howey που κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις Εκδόσεις Anubis.

Στα έξι επεισόδια που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής έχουμε μεταφερθεί σε μία υπόγεια πολιτεία με πληθυσμό περίπου 10.000 ανθρώπων που έχουν ζήσει ολόκληρη τη ζωή τους εκεί. Το μόνο που ξέρουν για τον έξω κόσμο είναι ότι η ατμόσφαιρα είναι τοξική και κανένας δεν μπορεί να επιβιώσει.

Όλες οι αναφορές στο παρελθόν έχουν απαγορευθεί μετά τη μεγάλη εξέγερση, ενώ όποιος δηλώνει την επιθυμία να βγει έξω, βγαίνει έξω με μία ειδική στολή. Αλλά πεθαίνει λίγα λεπτά μετά, ενώ οι κάτοικοι τον παρακολουθούν από μία μεγάλη οθόνη που είναι και ο μοναδικός συνδετικός κρίκος με τον έξω κόσμο.

Το μπάτζετ της σειράς είναι τεράστιο (όπως συμβαίνει με τις σειρές της Apple) και ο κόσμος που έχουν χτίσει οι δημιουργοί με τις πολύτιμες συμβουλές του συγγραφέα σε τραβάει… κάτω από τη γη σε μία ιστορία που μέχρι στιγμής παραμένει πιστή στις εξελίξεις του πρώτου βιβλίου, έχοντας όμως αρκετές προσθήκες και τροποποιήσεις για να γίνει πιο ομαλή η μεταφορά από τις σελίδες στην οθόνη.

Η Ρεμπέκα Φέργκιουσον και ο Τιμ Ρόμπινς είναι τα μεγάλα ονόματα στο Silo που θα ολοκληρώσει την πρώτη σεζόν του με δέκα επεισόδια στις 30 Ιουνίου και όπως εξελίσσεται η πλοκή θα πρέπει να τονίσουμε ότι ΔΕΝ θα καλύψει ολόκληρη την ιστορία του πρώτου βιβλίου.

Το βάρος έχει πέσει στο χτίσιμο των χαρακτήρων και οι απαντήσεις στα μεγάλα μυστήρια που καλύπτουν την υπόγεια πολιτεία αναμένεται να χωριστούν στα δύο, αφού μία πολύ σημαντική εξέλιξη που έρχεται περίπου στα μισά του πρώτου βιβλίου, θα αποτελέσει λογικά το season finale.

Αν όμως θέλετε να μάθετε άμεσα τι θα συμβεί χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε ένα με δύο χρόνια για την επιστροφή της σειράς, μπορείτε να το κάνετε άμεσα διαβάζοντας το πρώτο βίβλιο που όπως είπαμε ήδη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis, μαζί με τα άλλα δύο βιβλία της τριλογίας. Όλες οι λεπτομέρειες εδώ.



Το νέο άλμπουμ των Avenged Sevenfold είναι όντως θεοπάλαβο

Αφήστε το νέο άλμπουμ των Foo Fighters να σας διαλύσει την ψυχή

Φόρεσε περικεφαλαία στο Alexander the Great o Dickinson

Σχεδόν 30 χρόνια μετά το Load των Metallica διχάζει πολύ λιγότερο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: