Οι σειρές που ξέρουμε από τώρα ότι έρχονται στο Netflix τον Οκτώβριο
TV

Οι σειρές που ξέρουμε από τώρα ότι έρχονται στο Netflix τον Οκτώβριο

Μπορεί το Netflix να ανακοινώνει το πρόγραμμα του για τον Οκτώβριο, λίγο πριν το τέλος του Σεπτεμβρίου, όμως με βάση τις ανακοινώσεις που έχουν γίνει και τα trailer που έχουν κυκλοφορήσει έχουμε μία καλή εικόνα για τα όσα θα δούμε.

Έτσι έχουμε μια λίστα με έξι σειρές που αναμένεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού, ανάμεσα τους η επιστροφή του Λουπέν για την τρίτη σεζόν και η έβδομη σεζόν του Elite. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά μαζί με τα trailer.

Λουπέν3η σεζόν – 5 Οκτωβρίου

Ο Ασάν, που προσπαθεί πλέον να κρυφτεί, πρέπει να μάθει να ζει μακριά από τη γυναίκα και τον γιο του, οι οποίοι υποφέρουν εξαιτίας του. Εκείνος δεν το αντέχει αυτό και αποφασίζει να γυρίσει στο Παρίσι για να τους κάνει μια απίθανη πρόταση: να φύγουν από τη Γαλλία και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή αλλού. Όμως, τα φαντάσματα του παρελθόντος είναι πάντα εκεί και μια απροσδόκητη επιστροφή θα ανατρέψει τα σχέδιά του.


Όλα, Τώρα – 1η σεζόν – 5 Οκτωβρίου

Όταν η 16χρονη Μία επιστρέφει σπίτι της μετά τη μακρά ανάρρωσή της από μια διατροφική διαταραχή, ωθείται πίσω στον χαοτικό κόσμο του λυκείου και διαπιστώνει ότι οι φίλοι της έχουν προχωρήσει στην εφηβική ζωή χωρίς αυτήν. Έχοντας μια διαρκώς εξελισσόμενη λίστα με όσα θέλει να κάνει, τρεις καλούς φίλους και έναν νέο μεγάλο έρωτα, η Μία βουτά αψήφιστα σε έναν κόσμο με ραντεβού, πάρτι και πρώτα φιλιά, ανακαλύπτοντας γρήγορα ότι δεν μπορούν να προγραμματιστούν τα πάντα στη ζωή.


Καληνύχτα Κόσμε – 1η σεζόν – 12 Οκτωβρίου

Το πρωτότυπο manga έγραψε ο Ούρου Οκάμπε και δημοσιεύτηκε στα περιοδικά Ura Sunday και MangaONE από τη Shogakukan το 2016. Μια ιστορία για τέσσερα μέλη μιας διαλυμένης οικογένειας που βρίσκουν τη γαλήνη σε ένα παιχνίδι που λέγεται “Πλανήτης”. Η παγίδα; Δεν ξέρουν ο ένας για τον άλλο. Καθώς η ιστορία ξεδιπλώνεται, βγαίνουν στην επιφάνεια μυστικά για κάθε μέλος, για τη σχέση του εικονικού κόσμου με την πραγματικότητα και για το πώς επηρεάζει ο ένας τον άλλο.


Η Πτώση του Οίκου των Άσερ – 1η σεζόν – 12 Οκτωβρίου

Μια απίστευτη σειρά από τον Μάικ Φλάναγκαν, τον δημιουργό των “Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ” και “Midnight Mass”, βασισμένη στο έργο του Έντγκαρ Άλαν Πόε. Τα αδίστακτα αδέλφια Ρόντερικ και Μάντλιν Άσερ έχουν καταφέρει να κάνουν τη Φαρμακευτική Φορτουνάτο μια αυτοκρατορία πλούτου, προνομίων και δύναμης. Όμως, μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια όταν οι κληρονόμοι της δυναστείας των Άσερ αρχίζουν να πεθαίνουν στα χέρια μιας γεμάτης μυστήριο γυναίκας από τα παιδικά τους χρόνια.


Neon – 1η σεζόν – 19 Οκτωβρίου

Από μια μικρή πόλη της Φλόριντας στις πολυσύχναστες παραλίες και τα λαμπερά φώτα του Μαϊάμι, το Neon ακολουθεί τρεις φίλους καθώς προσπαθούν να γίνουν μεγάλα ονόματα της ρεγκετόν. Η κωμωδία οκτώ επεισοδίων δεν καταγράφει μόνο τα τολμηρά όνειρα των τριών κολλητών, αλλά και τη σκληρή πραγματικότητα και τις αστείες αναποδιές από την προσπάθειά τους να επιβιώσουν στη μουσική βιομηχανία. Ο Τάιλερ Ντιν Φλόρες υποδύεται τον Σάντι, έναν ανερχόμενο καλλιτέχνη της ρεγκετόν, ο οποίος με τη βοήθεια των φίλων του, της Νες (Έμα Φερέιρα), του Φέλιξ (Τζόρνταν Μεντόζα) και της μάνατζερ Μία (Κόρτνι Τέιλορ), ελπίζει να γίνει το μεγαλύτερο αστέρι της ρεγκετόν. Ή τουλάχιστον να βγάζει το ενοίκιό του.


Bodies Limited Series – 19 Οκτωβρίου

Τέσσερις ντετέκτιβ. Τέσσερις χρονολογίες. Ένα πτώμα.Βασισμένο στο ανατρεπτικό κόμικ του Σάι Σπένσερ, το Bodies είναι μια αστυνομική σειρά με διαδικαστική πλοκή και απρόοπτα. Όταν ένα πτώμα –το ίδιο πτώμα– εντοπίζεται στη Λόνγκχαρβεστ Λέιν του Ανατολικού Λονδίνου το 1890, το 1941, το 2023 και το 2053, ένας ντετέκτιβ από κάθε εποχή πρέπει να το ερευνήσει. Καθώς προκύπτουν συσχετισμοί μεταξύ των δεκαετιών, οι ντετέκτιβ σύντομα ανακαλύπτουν ότι οι έρευνές τους συνδέονται και ότι ένας αινιγματικός πολιτικός ηγέτης, ο Ελάιας Μάνιξ (Στίβεν Γκράχαμ), αποκτά όλο και πιο κεντρικό ρόλο. Είχε κάποιο ρόλο στη δολοφονία; Ή παίζει κάτι πιο σκοτεινό; Για να λύσουν το μυστήριο, οι τέσσερις ντετέκτιβ μας πρέπει με κάποιο τρόπο να συνεργαστούν και να αποκαλύψουν μια συνωμοσία που διαρκεί πάνω από 150 χρόνια.


Elite – 7η σεζόν – 20 Οκτωβρίου

Στη νέα σεζόν, ο Όμαρ ζει μια νέα ζωή στο πανεπιστήμιο και μακριά από το Λας Ενθίνας, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει. Οι ενοχές που νιώθει για τον θάνατο του Σαμουέλ και ο πόνος από εκείνη την περίοδο είναι ακόμα τόσο έντονα, που αναγκάζεται να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία. Χάρη σε μια πρακτική άσκηση, αποφασίζει να γυρίσει στο σχολείο όπου συνέβησαν όλα, για να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του πρόσωπο με πρόσωπο. Μέσα από τη διαδρομή του Όμαρ θα ανακαλύψουμε πως και οι υπόλοιποι μαθητές παλεύουν σιωπηλά με δικούς τους εφιάλτες. Η σεζόν 7 του Ελίτ θα επικεντρωθεί στην ψυχική υγεία και στο πώς οι περισσότεροι την αγνοούμε από φόβο ή άγνοια.


Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Σεπτέμβριο

O Ville Valo για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το απόλυτο χάος στα γυρίσματα του Duality των Slipknot

Με αλλαγή στη σύνθεση τους πάνε στο Powertrip οι AC/DC


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ