Το πρώτο trailer για το Continental γυρίζει το... σύμπαν του John Wick 40 χρόνια πίσω
TV

Το πρώτο trailer για το Continental γυρίζει το… σύμπαν του John Wick 40 χρόνια πίσω

To πρώτο βήμα για τη διεύρυνση του σύμπαντος του John Wick, πέρα από τις ταινίες, γίνεται με τη σειρά The Continental, που θα μας πάει πίσω στη δεκαετία του ’70 για την ιστορία του χαρακτήρα γνωρίσαμε από τον Ian McShane. Εδώ τον Winston Scott, υποδύεται ο Colin Woodell (The Purge), που θα έχει για μεγάλο αντίπαλο τον Mel Gibson στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά από σχεδόν 20 χρόνια.

Η σειρά θα εξερευνήσει την ιστορία πίσω από το εμβληματικό ξενοδοχείο για δολοφόνους, στο σύμπαν του John Wick μέσα από τα μάτια και τις πράξεις ενός νεαρού Winston Scott, καθώς παρασύρεται στην κόλαση της Νέας Υόρκης της δεκαετίας του 1970, για να αντιμετωπίσει ένα παρελθόν που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω. Ο Winston, χαράζει μια θανατηφόρα πορεία, στον μυστηριώδη υπόκοσμο του ξενοδοχείου, σε μια οδυνηρή προσπάθεια να πάρει τον έλεγχο του ξενοδοχείου όπου θα έχει τελικά τον μελλοντικό του θρόνο.

Η σειρά θα προβληθεί από το Prime Video σε τρία μέρη με αρχή στις 22 Σεπτεμβρίου και για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αυτό που ακολουθεί είναι το πρώτο trailer.


Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: