To πρώτο teaser για τη νέα σειρά της Marvel οδηγεί σε ένα μαγικό μονοπάτι
TV

To πρώτο teaser για τη νέα σειρά της Marvel οδηγεί σε ένα μαγικό μονοπάτι

Η Marvel μοιράστηκε το πρώτο teaser trailer για τo Agatha All Along, την επερχόμενη σειρά του Disney Plus. Η Κάθριν Χαν επαναλαμβάνει τον ρόλο της ως Agatha Harkness από τo WandaVision και η νέα σειρά θα την ακολουθήσει καθώς ξεκινά μια επικίνδυνη, μυστηριώδη περιπέτεια γεμάτη δοκιμασίες.

Ο Jac Schaeffer του WandaVision είναι ο showrunner/δημιουργός της σειράς και σκηνοθετεί το πρώτο επεισόδιο.

Στο Agatha All Along, η διαβόητη Agatha Harkness βρίσκεται πεσμένη και εκτός εξουσίας αφού ένας έφηβος γκοθάς, τη βοηθά να απελευθερωθεί από ένα παραμορφώτικό ξόρκι.

Το ενδιαφέρον της κεντρίζεται όταν την παρακαλεί να τον πάει στον θρυλικό Δρόμο των Μαγισσών, ένα μαγικό μονοπάτι δοκιμασιών που, αν επιβιώσει, ανταμείβει μια μάγισσα με αυτό που της λείπει. Οι δυο τους ξεκινούν ένα δρόμο που τους οδηγεί όλο και πιο κάτω…

Η σειρά κάνει πρεμιέρα με δύο επεισόδια στις 18 Σεπτεμβρίου. Αυτό είναι το teaser trailer και αμέσως μετά το επίσημο πόστερ.

agartha

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: