Το πρώτο δείγμα για την μεγάλη άφιξη έσκασε στο MCU!
TV

Το πρώτο δείγμα για την μεγάλη άφιξη έσκασε στο MCU!

Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο ασαφείς μπoρούσαμε στον τίτλο για να αποφύγουμε τα spoiler αλλά από εδώ και πέρα δεν υπάρχει καμία προφύλαξη. Μην συνεχίσετε να διαβάζετε γιατί το κείμενο περιέχει spoilers. 

To τελευταίο επεισόδιο της Ms Marvel προβλήθηκε την Τετάρτη από το Disney Plus και είχε μία μεγάλη αποκάλυψη που ανοίγει την πόρτα για μία μεγάλη άφιξη στο MCU. Αυτή των X-Men.

Αφού η Kamala (Iman Vellani) έχει καταφέρει να… σώσει την κατάσταση, μεταφερόμαστε μία εβδομάδα μετά. Ο Bruno (Matt Lintz), της λέει ότι έχει κάνει κι άλλη έρευνα στα γονίδια της. Ξέρουν γιατί η Kamala είχε πρόσβαση στο Noor και μπόρεσε να το χρησιμοποιήσει, αλλά υπάρχει κάτι διαφορετικό στο DNA της σε σχέση με αυτό της υπόλοιπης οικογένειας της. Μία μετάλλαξη.

Αυτή η λέξη ήταν αρκετή για να μας δείξει ότι το σχέδιο για την άφιξη των X-Men στο MCU έχει αρχίσει πλέον να υλοποιείται και ως κερασάκι στην τούρτα μπήκε και το μουσικό θέμα της κλασικής animated σειράς των X-Men από τη δεκαετία ’90, που ακούγεται ελάχιστα αλλά είναι αρκετό για να δηλώσεις τις προθέσεις του.

Η showrunner του Ms Marvel, Bisha KAli, μίλησε στο deadline για το φινάλε της σειράς και ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο σημείο. «Όπως λέει και ο Bruno υπάρχει μία μετάλλαξη στο DNA της. Νομίζω ότι η μουσική που ακούγεται λέει πολλά για αυτά που θα ακολουθήσουν».

Η άφιξη των X-Men στο MCU είναι κάτι που αναμένεται εδώ και καιρό μετά της αγορά της Fox από τη Disney, αλλά ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για ταινία που θα τους περιλαμβάνει. Έτσι, προφανώς κινούμαστε σιγά-σιγά προς αυτή την κατεύθυνση με στοιχεία που θα παρουσιάζονται σε μικρές ποσότητες στα πρότζεκτ της Marvel.


Iron Maiden: Τι ώρα ανεβαίνουν στη σκηνή του ΟΑΚΑ

Οι Prodigy επέστρεψαν στη σκηνή με laser-tribute στον Keith Flint

Rage Against the Machine: Σκηνές από τη σαρωτική επιστροφή τους

Οι Slipknot στο Roxx: Όλα όσα μάθαμε για το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: