Που θα δείτε την τέταρτη σεζόν του The Boys
TV

Που θα δείτε την τέταρτη σεζόν του The Boys

To The Boys, μία από τις καλύτερες σειρές της τελευταίας δεκαετίας, επιστρέφει μετά από δύο χρόνια με τη τέταρτη σεζόν του. Τα πρώτα τρία επεισόδια της σεζόν είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε να τα δείτε στο Prime Video της Amazon, που είναι φυσικά διαθέσιμο και στην Ελλάδα εδώ και αρκετά χρόνια.

Αυτή είναι η σύνοψη της τέταρτης σεζόν: Ο πλανήτης βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής. Η Βικτόρια Νιούμαν είναι πιο κοντά από ποτέ στο Οβάλ Γραφείο και τελεί υπό τον αυστηρό κι εξουσιαστικό έλεγχο του Homelander. Ο Butcher έχει χάσει τον γιο της Μπέκα και οι υπόλοιποι έχουν πλέον βαρεθεί τα ψέματά του. Θα πρέπει, όμως, να βρεθεί τρόπος να συνεργαστούν ξανά, για να σώσουν τον κόσμο προτού να είναι αργά.

Η τέταρτη σεζόν της σειράς αποτελείται από συνολικά οκτώ επεισόδια και τα υπόλοιπα πέντε θα γίνονται διαθέσιμα σε εβδομαδιαία βάση κάθε Πέμπτη. Θυμίζουμε ότι όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, η επόμενη σεζόν θα είναι και αυτή που θα ρίξει την αυλαία της σειράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: