Οι Peaky Blinders επιστρέφουν για μία ταινία στο Netflix
TV

Οι Peaky Blinders επιστρέφουν για μία ταινία στο Netflix

Οι Peaky Blinders επιστρέφουν και επίσημα για μία ταινία στο Netflix με τον Cillian Murphy να δίνει το παρών στο ρόλο του Tommy Shelby. «Φαίνεται ότι ο Tommy Shelby δεν είχε τελειώσει μαζί μου», είπε ο Murphy. «Είναι πολύ ευχάριστο να ξανασυνεργάζομαι με τον Steven Knight και τον Tom Harper στην κινηματογραφική εκδοχή του Peaky Blinders. Αυτή είναι μια ταινία για τους θαυμαστές».

Η ταινία, η οποία θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της μέσα στη χρονιά, θα είναι μια επική συνέχεια του πολυβραβευμένου, γκανγκστερικού έπους που είδαμε για έξι σεζόν. Τοποθετημένο χρονικά στο Μπέρμιγχαμ μεταξύ 1919 και 1934, οι Peaky Blinders ακολούθησαν την άνοδο (και μερικές φορές την πτώση) της οικογένειας Shelby καθώς περιηγούνταν σε έναν κόσμο που είχε καταστραφεί από ριζικές κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές αλλαγές.

O Tom Harper, σκηνοθέτησε επεισόδια της πρώτης σεζόν της σειράς το 2013, θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία σε σενάριο του δημιουργού των Peaky Blinders, Knight. «Όταν σκηνοθέτησα για πρώτη φορά το Peaky Blinders πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, δεν ξέραμε σε τι επίπεδα θα έφτανε η σειρά, αλλά ξέραμε ότι υπήρχε κάτι στην χημεία του καστ και στο σενάριο που ήταν εκρηκτικό», είπε.

«Το Peaky Blinders ήταν πάντα μια ιστορία για την οικογένεια – και γι’ αυτό είναι απίστευτα συναρπαστικό να ξαναβρίσκομαι με τον Steve και τον Cillian για να φέρουμε την ταινία στο κοινό σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix».

Την τελευταία φορά που είδαμε τον Tommy Shelby στο φινάλε της 6ης σεζόν, ήταν πάνω σε ένα λευκό άλογο, με σκοπό να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Τι του επιφυλάσσει η νέα ταινία; Η πλοκή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά ο Knight προανήγγειλε ότι θα είναι εκρηκτική. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που αυτή η ταινία πρόκειται να πραγματοποιηθεί τελικά», είπε ο Knight. «Θα είναι ένα εκρηκτικό κεφάλαιο στην ιστορία των Peaky Blinders. Δεν πατάμε φρένο. Οι Peaky Blinders ετοιμάζονται για πόλεμο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.