Πόσο καιρό θα περιμένουμε για τη δεύτερη σεζόν του Last of Us
TV

Πόσο καιρό θα περιμένουμε για τη δεύτερη σεζόν του Last of Us

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από το εξαιρετικό φινάλε της πρώτης σεζόν του Last of Us και το μυαλό μας είναι ήδη στην επιστροφή της σειράς. Θα πρέπει όμως να χαλαρώσουμε λίγο, γιατί αυτό δεν πρόκειται να γίνει για αρκετό καιρό. Πόσο;

Η Bella Ramsey που υποδύεται την Ellie, μίλησε στον Independent και μας έδωσε στο περίπου ένα χρονικό πλαίσιο. «Θα περάσει λίγος καιρός. Νομίζω ότι πιθανότατα θα κάνουμε γυρίσματα στο τέλος αυτής της χρονιάς και στις αρχές της επόμενης. Άρα μάλλον η δεύτερη σεζόν θα έρθει στο τέλος του 2024 ή αρχές του 2025» τόνισε η 20χρονη ηθοποιός

Ο Pedro Pascal είχε δηλώσει και αυτός πρόσφατα ότι τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν κάποια στιγμή προς το τέλος της χρονιάς και πρέπει πλέον να αρχίσουμε να συνηθίζουμε αυτά τα μεγάλα κενά σε σειρές με τόσο μεγάλη παραγωγή και ειδικά από το HBO.

Είναι κάτι που έγινε στις δύο τελευταίες σεζόν του Game of Thrones και συμβαίνει τώρα και με το House of The Dragon που ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο και τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.

Και το Rings of Power που προβάλλεται από το Prime Video αναμένεται να έχει κενό που θα φτάσει τα δύο χρόνια, ενώ η τρίτη σεζόν του Mandalorian που προβάλλεται αυτή την εποχή ήρθε 27 μήνες μετά το φινάλε του προηγούμενου κύκλου.

Το Last of Us που βασίζεται στο ομώνυμο video game κάλυψε στην πρώτη του σεζόν ολόκληρη την ιστορία του πρώτου παιχνιδιού, όμως για το δεύτερο αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες σεζόν.

Το ΗΒΟ προφανώς και είναι ικανοποιημένο από την πορεία της σειράς και αναμένεται να «ρίξει» ακόμα περισσότερα χρήματα στην παραγωγή, αφού η τηλεθέαση αυξήθηκε από τα 2 εκατομμύρια της πρεμιέρας στα πάνω από οκτώ εκατομμύρια του φινάλε.

O Άρχοντας των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στους ελληνικούς κινηματογράφους

Rolling Stone: Αυτά είναι τα 100 καλύτερα heavy metal τραγούδια

Τραγούδησε το Holy Diver με χορογραφία… καράτε στο American Idol

Parkway Drive: Τα τραγούδια που μου άλλαξαν τη ζωή


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ