Πέσιμο από τρολ για να ρίξουν τη βαθμολογία της Ms Marvel
TV

Πέσιμο από τρολ για να ρίξουν τη βαθμολογία της Ms Marvel

Στις 8 Ιουνίου έκανε πρεμιέρα στο Disney Plus, το Ms Marvel που μας δείχνει την ιστορία της πιτσιρίκας μουσουλμάνας, Kamala Khan, που μεγαλώνει στην Jercey City. Είναι φανατική gamer, μεγάλη οπαδός των Super Heroes και διαθέτει τεράστια φαντασία. Μεγάλη της αδυναμία είναι η Captain Marvel, αλλά η Kamala νιώθει ότι κανείς δεν την προσέχει τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι. Όλα αυτά μέχρι την ώρα που αποκτά και η ίδια δυνάμεις!

Οι κριτικές για τη σειρά είναι αποθεωτικές με το σκορ στο Rotten Tomatoes να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 95%, ενώ και μεγάλο μέρος του κοινού φαίνεται να συμφωνεί αν κάνει κανείς μια βόλτα σε χώρους συζήτησης για θέματα της Marvel (reddit κτλ).

Τις τελευταίες ώρες όμως βρίσκεται σε εξέλιξη μία προσπάθεια να πέσει η βαθμολογία της στο IMDB (και όχι μόνο) με τα τρολ να μοιράζουν κριτικές ενός αστεριού. Και όχι δεν μιλάμε για κόσμο που δεν του άρεσε η σειρά, κάτι που θα ήταν λογικό αφού γούστα είναι αυτά.

Πως το καταλαβαίνουμε αυτό; Εύκολα! Από τις κριτικές ενός αστεριού στις άλλες σειρές της Marvel που κυμαίνονται από το 1,5% (επί των συνολικών βαθμολογιών) για το Loki και το Hawkeye μέχρι το 4.8% για το Moon Knight. Στο Ms. Marvel το ποσοστό φτάνει το 22.2% κάτι που είναι προφανώς εκτός πραγματικότητας.

  • Loki – 1.5%
  • WandaVision – 2.2%
  • Hawkeye – 1.5%
  • Moon Knight – 4.8%
  • What If…? – 2.1%
  • Falcon and the Winter Soldier – 3%
  • Ms. Marvel – 22.2%

Γιατί συμβαίνει αυτό θα ρωτήσετε αλλά οι απαντήσεις ή μάλλον τα κόμπλεξ είναι προφανή. Μιλάμε για σειρά με γυναίκα πρωταγωνίστρια και όχι μόνο αυτό. Γυναίκα στην εφηβεία, μουσουλμάνα και με καταγωγή από το Πακιστάν. Όλα αυτά τα στοιχεία μαζί τρελαίνουν όπως φαίνεται τα πιο τοξικά στοιχεία του fandom της Marvel που μάλλον δεν έχουν δει αρκετές σειρές και ταινίες με άντρες πρωταγωνιστές. Θέλουν κι άλλες.

Από τις 14 του μήνα που έρχεται το Disney Plus στην Ελλάδα θα μπορούμε να βλέπουμε και εμείς τη σειρά που θα προβάλλεται εβδομαδιαία.

Τι λέει το Release για το φιάσκο των Bauhaus

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Οι Foo Fighters θα τιμήσουν τον Taylor Hawkins με δύο συναυλίες

Joker: Το σίκουελ ανακοινώθηκε – Έτοιμο το σενάριο!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: