Ο Pennywise επιστρέφει σε πρίκουελ σειρά του HBO Max
TV

Ο Pennywise επιστρέφει σε πρίκουελ σειρά του HBO Max

Οι δύο ταινίες του IT το 2017 και το 2019 γνώρισαν τεράστια επιτυχία, έτσι δεν μας κάνει καμία εντύπωση που ετοιμάζεται ήδη η επιστροφή του Pennywise. Αυτή την εποχή βρίσκεται στα σκαριά μία πρίκουελ σειρά, που εστιάσει στο παρελθόν του δαιμονικού κλόουν και έχει τον προσωρινό τίτλο Welcome to Derry.

Σύμφωνα με το Variety η σειρά θα εξελίσσεται στη δεκαετία του ’60 και θα δούμε επίσης το πως φτάσαμε στην κατάρα των 27 ετών, διάστημα μετά το οποίο κάνει συνήθως την εμφάνιση του, ο Pennywise. Στην παραγωγή θα είναι οι Andy και Barbara Muschietti (όπως και στις ταινίες), ενώ ο Jason Fuchs θα γράψει το σενάριο. Ο Muschietti θα σκηνοθετήσει και το πρώτο επεισόδιο, αν η σειρά πάρει το πράσινο φως.

Στις δύο ταινίες των προηγούμενων ετών στο ρόλο είδαμε με μεγάλη επιτυχία τον Bill Skarsgård, αλλά τα δημοσιεύματα δεν αναφέρουν το αν ο ηθοποιός θα εμπλακεί και στο νέο πρότζεκτ. Τα Chapter One και Chapter Two του IT είχαν πάνω από 1,1 δισ. εισπράξεων με την πρώτη να γίνεται η πιο εμπορική ταινία τρόμου όλων των εποχών. Έτσι ήταν λογικό η Warner Bros να θέλει να συνεχίσει το franchise με τη σειρά να προορίζεται για το HBO Max που αναμένεται να έρθει και στην Ελλάδα μέσα στη χρονιά.


Διαβάστε ακόμα:

Foo Fighters: Ακύρωσαν όλες τις εμφανίσεις για το 2022

Το Disney Plus έρχεται στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου

Φιάσκο στα όσκαρ με τις ψηφοφορίες: Στον Ζακ Σνάιντερ και τα δύο βραβεία

Όσκαρ 2022: Καλύτερη ταινία το CODA – Στο Dune τα περισσότερα βραβεία


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ