Όλες οι λεπτομέρειες για την επιστροφή του Severance με νέα επεισόδια
TV

Όλες οι λεπτομέρειες για την επιστροφή του Severance με νέα επεισόδια

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την πρεμιέρα της, μία από τις καλύτερες σειράς της τελευταίας πενταετίας, το Severance, είναι έτοιμο για την επιστροφή του. Όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, η δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στο Tv Plus της Apple, στις 17 Ιανουάριου.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και τις πρώτες σκηνές από τα νέα επεισόδια.

Στο Severance, ο Mark Scout (Adam Scott) ηγείται μιας ομάδας στη Lumon Industries, οι υπάλληλοι της οποίας έχουν υποβληθεί σε επέμβαση, η οποία χωρίζει χειρουργικά τις αναμνήσεις τους μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής τους ζωής.

Αυτό το τολμηρό πείραμα στην «ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής» τίθεται υπό αμφισβήτηση καθώς ο Mark βρίσκεται στο επίκεντρο ενός μυστηρίου που θα τον αναγκάσει να αντιμετωπίσει την αληθινή φύση της δουλειάς του… και του εαυτού του. Στη δεύτερη σεζόν, ο Μαρκ και οι φίλοι του μαθαίνουν τις τρομερές συνέπειες της σύγκρουσης με το διαχωριστικό πεδίο, οδηγώντας τους σε ένα μονοπάτι θλίψης.

Αυτό είναι το teaser με την ανακοίνωση της ημερομηνίας. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: