Όλα όσα πρέπει να θυμηθείτε πριν τη δεύτερη σεζόν του Rings of Power
TV

Όλα όσα πρέπει να θυμηθείτε πριν τη δεύτερη σεζόν του Rings of Power

Στις 29 του μήνα, το Rings of Power επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν του, δύο χρόνια μετά τον πρώτο κύκλο. Όπως είναι λογικό, ένα φρεσκάρισμα στη μνήμη σας θα το χρειάζεστε για να μπείτε κατευθείαν στο ψητό με τα νέα επεισόδια και ο καλύτερος και πιο σύντομος τρόπος έρχεται με το επίσημο recap που έδωσε στη δημοσιότητα το Prime Video.

Θυμίζουμε ότι η πρεμιέρα θα περιλαμβάνει τα τρία πρώτα επεισόδια και στη συνέχεια η προβολή θα είναι εβδομαδιαία, μέχρι να φτάσουμε στο φινάλε με το όγδοο επεισόδια στις 5 Οκτωβρίου.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη της δεύτερης σεζόν του Rings of Power:

Ο Σάουρον έχει επιστρέψει. Διωγμένος από την Γκαλάντριελ, ο σκοτεινός άρχοντας πρέπει τώρα να χρησιμοποίησει τις πανούργες δεξιότητες του, για να χτίσει ξανά τη δύναμη του και να δημιουργήσει τα θρυλικά δαχτυλίδια, απειλώντας να βάλει όλα τα πλάσματα της μέσης-γης κάτω από τη μοχθηρή επιρροή του.

Η δεύτερη σεζόν βυθίζει τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες σε μια ανερχόμενη παλίρροια σκότους, προκαλώντας τον καθένα να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο στο χείλος της καταστροφής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.