Obi-Wan Kenobi: Οι πρώτες επίσημες εικόνες της σειράς
TV

Obi-Wan Kenobi: Οι πρώτες επίσημες εικόνες της σειράς

Στις 25 Μαΐου θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus η πολυαναμενόμενη σειρά για τοn Obi-Wan Kenobi του Star Wars.  Πρωταγωνιστεί φυσικά ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ που επιστρέφει στον ρόλο του Obi-Wan, που είχε υποδυθεί στην πρίκουελ τριλογία. Η ιστορία αρχίζει δέκα χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του Revenge of the Sith όπου ο Obi-Wan γνώρισε τη μεγαλύτερη ήττα του, την πτώση και διαφθορά του καλύτερου φίλου του, του Anakin Skywalker, που στράφηκε στη σκοτεινή πλευρά και έγινε ο Darth Vader.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού EW που θα είναι και το τελευταίο που κυκλοφορεί σε φυσική μορφή μετά από 32 χρόνια, υπάρχει ένα μεγάλο αφιέρωμα στη σειρά, με τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες. Εκτός από τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ βλέπουμε για πρώτη φορά την Moses Ingram στο ρόλο της Reva που ψάχνει να βρει όποιους Jedi είναι κρυμμένοι στην εποχή της κυριαρχίας της αυτοκρατορίας.

Στη σειρά θα δούμε και την επιστροφή του Hayden Christensen στον ρόλο του Darth Vader, ενώ μαζί τους στο καστ είναι ανάμεσα είναι επίσης οι Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani. Και αφού έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες που ακολουθούν αυτό σημαίνει ότι το trailer είναι πολύ κοντά. Update: Το trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το εδώ.

Obi WanObi WanOBI WAN


Διαβάστε ακόμα: 

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο

Walking Dead: Μετά το τέλος έρχεται νέα σειρά με Negan και Maggie

Metal Lords: Έρχεται στο Netflix από τον δημιουργό του GOT


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ