Obi-Wan Kenobi: Άλλαξε η ημερομηνία πρεμιέρας
TV

Obi-Wan Kenobi: Άλλαξε η ημερομηνία πρεμιέρας

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ με ένα βίντεο στο επίσημο κανάλι του Star Wars ανακοίνωσε ότι ημερομηνία πρεμιέρας του Obi-Wan Kenobi αλλάζει. Όχι πολύ, αφού ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Μαΐου και μεταφέρεται δύο ημέρες αργότερα, την Παρασκευή 27 Μαΐου.

Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα για δύο μέρες, αλλά από την ανακοίνωση προκύπτει κάτι ακόμα, θετικό αυτή τη φορά. Η πρεμιέρα δεν αποτελείται από ένα επεισόδιο αλλά από δύο και στη συνέχεια θα έχουμε κάθε εβδομάδα και ένα καινούργιο. Θυμίζουμε ότι το Disney Plus έρχεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, έτσι θα πιάσουμε τη σειρά από τη μέση.

Η ιστορία αρχίζει δέκα χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του Revenge of the Sith όπου ο Obi-Wan γνώρισε τη μεγαλύτερη ήττα του, την πτώση και διαφθορά του καλύτερου φίλου του, του Anakin Skywalker, που στράφηκε στη σκοτεινή πλευρά και έγινε ο Darth Vader. Στο βίντεο που ακολουθεί με την ανακοίνωση, περιλαμβάνονται και σκηνές από τη σειρά.


Διαβάστε ακόμα:

Foo Fighters: Ακύρωσαν όλες τις εμφανίσεις για το 2022

Το Disney Plus έρχεται στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου

Φιάσκο στα όσκαρ με τις ψηφοφορίες: Στον Ζακ Σνάιντερ και τα δύο βραβεία

Όσκαρ 2022: Καλύτερη ταινία το CODA – Στο Dune τα περισσότερα βραβεία


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ