Το Netflix έβαλε σε ένα μέρος όλα αυτά που σας αρέσουν
TV

Το Netflix έβαλε σε ένα μέρος όλα αυτά που σας αρέσουν

Με το νέο του update για συσκευές IOS και Android (από αρχές Αυγούστου),  το Netflix παρουσίασε ένα νέο πεδίο που ονομάζεται απλά «Το Netflix μου». Είναι ένα προσαρμοσμένο στα γούστα μας κεντρικό σημείο με εύκολες συντομεύσεις, που μας βοηθά να επιλέγουμε τι θέλουμε να δούμε.

Σε αυτόν τον ειδικό χώρο, μπορείτε να δείτε τις λήψεις σας, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που σας άρεσαν, εκπομπές και ταινίες που έχετε αποθηκεύσει στη Λίστα μου, τρέιλερ που έχετε δει, υπενθυμίσεις που ορίσατε, οτιδήποτε έχετε αρχίσει να βλέπετε, ό,τι είδατε πρόσφατα και άλλα πολλά.

Όταν είστε καθ’ οδόν με το τηλέφωνό σας, μεταβείτε απευθείας στην καρτέλα “Το Netflix μου”, όπου μπορείτε γρήγορα να επιλέξετε κάτι που έχετε αποθηκεύσει ή κατεβάσει για να δείτε. Μπορείτε βέβαια να επισκεφτείτε την καρτέλα Αρχική και άλλες ενότητες της εφαρμογής, για να ανακαλύψετε τον πλήρη κατάλογο των σειρών και ταινιών που διαθέτουμε.

Έχετε υπόψη ότι όσο περισσότερο αλληλεπιδράτε και λέτε στο Netflix τι σας αρέσει, αποθηκεύοντας για παράδειγμα περισσότερα θρίλερ δράσης σαν το Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2 στη Λίστα μου ή επιλέγοντας “Μου αρέσει” για κάθε σεζόν του Μπρίτζερτον, τόσο περισσότερο περιεχόμενο θα βλέπετε στην καρτέλα “Το Netflix μου”.


netflix


Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι

Δείτε όλο το ΟΑΚΑ να τραγουδάει Happy Birthday στον Slash

Οι Coldplay έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούνιο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: