Το Netflix ανανέωσε τους νέους Vikings για άλλες δύο σεζόν!
TV

Το Netflix ανανέωσε τους νέους Vikings για άλλες δύο σεζόν!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στην εβδομάδα της πρεμιέρας του Vikings:Valhalla, το Netflix ανακοίνωσε ότι η σειρά ανανεώθηκε και θα επιστρέψει για άλλες δύο σεζόν. Η δεύτερη σεζόν ήταν δεδομένη, αφού τα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, αλλά όπως φαίνεται η εμπιστοσύνη για το τελικό αποτέλεσμα ήταν τέτοια για να οδηγήσει το Netflix στην πρόωρη ανανέωση.

Η σειρά βρέθηκε στο νούμερο ένα του παγκόσμιου top 10 στην πρώτη εβδομάδα προβολής της, με πάνω από 114 εκατομμύρια ώρες προβολών, ενώ και στην Ελλάδα πέρασε από το νούμερο ένα και αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

«Ευχαριστούμε όλους εσάς που είδατε και ξαναείδατε την πρώτη σεζόν. Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά και πάνω από τις πιο τρελές προσδοκίες μου. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ήδη έχουμε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν και βρισκόμαστε στο στάδιο του μοντάζ, ενώ η παραγωγή για την τρίτη σεζόν θα ξεκινήσει σύντομα. Μπορώ να σας πω ότι οι περιπέτειες των πρωταγωνιστών μας θα είναι πιο επικές από αυτές που είδατε μέχρι σήμερα» δήλωσε ο showrunner, Jeb Stuart.

Η πρώτη σεζόν του Vikings:Valhalla –διαθέσιμη για streaming αυτήν την περίοδο– εξιστορεί τις ηρωικές περιπέτειες μερικών από τους πιο διάσημους Βίκινγκ όλων των εποχών – του θρυλικού εξερευνητή Λέιφ Έρικσον (Σαμ Κόρλετ), της δυναμικής και πεισματάρας αδελφής του, Φρέιντις Έρικσντοτερ (Φρίντα Γκούσταφσον), και του φιλόδοξου Σκανδιναβού πρίγκιπα Χάραλντ Σίγκουρντσον (Λίο Σούτερ).

Καθώς η ένταση ανάμεσα στους Βίκινγκ και τους Άγγλους γαλαζοαίματους φτάνει σε αιματηρή κορύφωση και οι ίδιοι οι Βίκινγκ συγκρούονται για τις αντικρουόμενες χριστιανικές και παγανιστικές τους πεποιθήσεις, οι τρεις αυτοί Βίκινγκ ξεκινούν ένα επικό ταξίδι που θα τους οδηγήσει στην άλλη άκρη της θάλασσας και σε πεδία μάχης, μέσα από τα οποία θα πάνε από το Κάτεγκατ στην Αγγλία και αλλού, καθώς αγωνίζονται για επιβίωση και δόξα.

Η δεύτερη σεζόν του Vikings: Valhalla δεν θα προβληθεί πάντως πριν το 2023.

Διαβάστε ακόμα: 

Συνέλαβαν τον σκηνοθέτη του Black Panther

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο

Walking Dead: Μετά το τέλος έρχεται νέα σειρά με Negan και Maggie

Obi-Wan Kenobi: Οι πρώτες επίσημες εικόνες της σειράς


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ