Ο Negan επιστρέφει: Το πρώτο teaser για τη δεύτερη σεζόν του Dead City
TV

Ο Negan επιστρέφει: Το πρώτο teaser για τη δεύτερη σεζόν του Dead City

Με την δεύτερη σεζόν του Daryl να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, το βλέμμα στο ευρύτερο σύμπαν του Walking Dead στρέφεται στο Dead City που θα επιστρέψει με τη δεύτερη σεζόν του. Στη σειρά βλέπουμε τις περιπέτειες του Negan και της Maggie που εξελίσσονται χρονικά πολλά χρόνια μετά στο Μαχνάταν.

Αυτή είναι η σύνοψη της δεύτερη σεζόν: Στη δεύτερη σεζόν, στον πόλεμο για τον έλεγχο του Μανχάταν, η Maggie και ο Negan βρίσκονται παγιδευμένοι σε αντίθετες πλευρές. Καθώς οι δρόμοι τους διασταυρώνονται ξανά, καταλαβαίνουν ότι η διέξοδος και για τους δύο είναι πιο περίπλοκη και οδυνηρή από ό,τι είχαν φανταστεί ποτέ.

Κατά τη διάρκεια του πάνελ στη New York Comic Con, όπου προβλήθηκε και το νέο trailer, ο Scott Gimple (επικεφαλής του Waling Dead Universe) μίλησε για την πιθανότητα να εμφανιστούν χαρακτήρες από τo Walking Dead, στις μελλοντικές σεζόν του “Dead City”: «Δεν σας λέω να μην το περιμένετε. Αλλά είναι ένα σύμπαν με στρώματα και πολύ μεγάλο μέρος της ιστορίας του franchise είναι σημαντικό για το παρόν. Οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένος που λέω… ποτέ δεν ξέρεις. Είναι μια επιλογή και μια πιθανότητα».

Η δεύτερη σεζόν του Dead City θα κάνει πρεμιέρα την Άνοιξη του 2025. Δείτε το πρώτο trailer στο βίντεο που ακολουθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.