Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix
TV

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix

Όσο πάει και μας πλησιάζει η αύξηση στις τιμές του Netflix, αφού λίγες εβδομάδες μετά την άνοδο που ανακοινώθηκε στην Αμερική, σειρά πήραν η Αγγλία και η Ιρλανδία. Η πρώτη αύξηση έρχεται στο βασικό πλάνο της Αγγλίας και είναι η πρώτη μετά από δέκα χρόνια με την τιμή να διαμορφώνεται στις επτά λίρες. Τα δύο άλλα προγράμματα είχαν αυξηθεί ξανά πριν από ενάμιση χρόνο και τώρα πάνε στις 11 λίρες το HD  και στις 16 λίρες το 4Κ.

Στην Ιρλανδία που είναι μια αγορά αντίστοιχη με τη δική μας  το μικρό πλάνο ανεβαίνει στα εννέα ευρώ, το βασικό στα 15 και τέλος το premium εκτοξεύεται από τα 18 ευρώ στα 21! Στη Ηνωμένο Βασίλειο γενικά το Netflix έχει 14 εκατομμύρια συνδρομητές και στην Ιρλανδία περίπου 600.000.

Οι τιμές ισχύουν για όλους τους νέους συνδρομητές ενώ οι υφιστάμενοι θα ειδοποιηθούν για το πότε θα έχει εφαρμογή σε αυτούς.  Στην Ελλάδα οι αντίστοιχες τιμές, που δεν επηρεάζονται προς το παρόν, είναι οκτώ, έντεκα και 14 ευρώ.

«Οι νέες μας τιμές  αντανακλούν την επένδυση που έχουμε κάνει στις υπηρεσίες και τον κατάλογο μας και θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε να δημιουργούμε σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες που το κοινό μας αγαπά ενώ επενδύουμε σε ταλέντο στη βιομηχανία του θεάματος. Προσφέρουμε μία σειρά πακέτων από την οποία τα μέλη μας μπορούν να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα» δήλωσε εκπρόσωπος του Netflix.

Μετά την Αμερική το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελεί το μεγαλύτερο πεδίο παραγωγής για τo Netflix με πάνω από ένα δισεκατομμύριο σε επενδύσεις το χρόνο.  H άφιξη του Disney Plus αλλά και του HBO Max στην Ευρώπη μεγαλώνει το πεδίο του ανταγωνισμού και μένει να φανεί το αν η αύξηση των τιμών θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα στον αδιαμφισβήτο κυρίαρχο του παιχνιδιού.


Διαβάστε ακόμα: 

Ο George Martin δεν έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στο Winds of Winter

Rammstein: Ακούστε τη φοβερή επιστροφή τους

Peaky Blinders: Η τελευταία σεζόν δεν θα έρθει στο Netflix όταν την περιμέναμε

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: