Ο George Martin δεν έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στο Winds of Winter
Books

Ο George Martin δεν έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στο Winds of Winter

Έντεκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πέμπτου βιβλίου και τρία μετά την ολοκλήρωση του Game of Thrones, o George Martin μας ενημέρωσε για την πρόοδο που έχει κάνει στο γράψιμο του έκτου βιβλίου. Η σύντομη απάντηση είναι «μικρή».

«Ναι, φυσικά και δουλεύω ακόμα το The Winds of Winter. Το έχω πει εκατοντάδες φορές, σε εκατοντάδες διαφορετικά μέσα και να το επαναλαμβάνω συνεχώς καταντάει κουραστικό. Έκανε μεγάλη πρόοδο στο βιβλίο το 2020 και λιγότερη το 2021. Αλλά το λιγότερη δεν σημαίνει καθόλου» έγραψε στο blog του ο συγγραφέας, που έχει σταματήσει εδώ και χρόνια να βάζει deadline στον εαυτό του για τη νέα κυκλοφορία, αφού όσες φορές το είχε κάνει προφανώς και το έχασε.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γράφει πολύ γενικά. Γράφει, απλά όχι για το Winds of Winter. «Ο κόσμος του Γουέστερος και του A Song of Ice and Fire παραμένει η πρώτη μου προτεραιότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η ιστορία. Αλλά το Γουέστερος είναι πλέον μεγαλύτερο από το Winds ή ακόμα και το A Song of Ice and Fire. Εκτός από το Winds πρέπει να παραδώσω και τον δεύτερο τόμο του Fire & Blood που σκέφτομαι να το ονομάσω Blood & Fire. Έχω γράψει περίπου 200 σελίδες αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα. Πρέπει να γράψω και για τις ιστορίες των Dunk & Egg, αφού υπάρχει σειρά σε ανάπτυξη».

Πόσο εμπλέκεται ο George Marin με τις σειρές

Φέτος θα δούμε το House of the Dragon που αποτελεί το πρώτο spin-off του Game of Thrones, αλλά παράλληλα ετοιμάζονται και άλλες σειρές σε διάφορα στάδια ανάπτυξης.  «Υπάρχουν επίσης και οι σειρές. Έχουν πάρει μεγάλο μέρος της προσοχής μου τον τελευταίο καιρό. Έχω δει κάποια σχόλια που αναρωτιούνται για το πόσο μεγάλη είναι η ανάμειξη μου σε αυτές. Η απάντηση είναι: Πολύ. Είμαι βαθιά αναμεμειγμένος με όλες τις σειρές που ετοιμάζονται. Είναι ο κόσμος που έχω φτιάξει και δουλεύω στενά με φανταστικούς σεναριογράφους και showrunners και είναι στο χέρι μου να διατηρήσω τη συνοχή των ιστοριών και να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω στο τελικό αποτέλεσμα».

O Martin τόνισε ότι οι σειρές που βρίσκονται που εξετάζονται αυτή την εποχή είναι τρεις. Η πρώτη είναι για τον Corlys Velaryon και ο προσωρινός τίτλος είναι The Sea Snake. Η δεύτερη είναι για τη Nymeria με τίτλο Ten Thousand Ships και τέλος έχουμε τη σειρά για τις ιστορίες Dunk & Egg. O τίτλος όμως θα αλλάξει αφού μοιάζει όπως λέει πιο με sitcom, έτσι σκέφτονται πιο πολύ το Α Knight of the Seven Kingdoms. Εκτός από τις σειρές που θα έχουν όλες σπίτι τους το HBO, υπάρχουν και animation προτζεκτ για το Γουέστερος, όμως ο George Martin τόνισε ότι ακόμα δεν μπορεί να πει τίποτα για αυτά.

Eδώ μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το κείμενο του που περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες.


Διαβάστε ακόμα: 

Rammstein: Ακούστε τη φοβερή επιστροφή τους

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο

DC: Άλλαξαν ημερομηνίες Aquaman, Flash, Black Adam και Shazam!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ