Morning Show: Το βαρύ χαρτί της Apple επιστρέφει τον Σεπτέμβριο
TV

Morning Show: Το βαρύ χαρτί της Apple επιστρέφει τον Σεπτέμβριο

Δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης σεζόν που είχε ασχοληθεί με την εποχή του covid και της καραντίνας, το Morning Show επιστρέφει στο Apple TV Plus με νέα επεισόδια. Η σειρά που αποτέλεσε το βαρύ χαρτί της πλατφόρμας στο ξεκίνημα της κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου με δύο επεισόδια και από εκεί και πέρα θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου.

Οι Jon Hamm και Nicole Beharie μπαίνουν στη σειρά και θα πλαισιώσουν τις Jennifer Aniston και Reese Witherspoon που παραμένουν φυσικά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το πρώτο trailer είναι εδώ για να μας δώσει μία μικρή γεύση.

Αυτή είναι η περίληψη της τρίτης σεζόν:

Στην τρίτη σεζόν του “The Morning Show”, το μέλλον του δικτύου τίθεται υπό αμφισβήτηση και η πίστη ωθείται στο χείλος του γκρεμού, όταν ένας τιτάνας της τεχνολογίας ενδιαφέρεται για την UBA. Δημιουργούνται απροσδόκητες συμμαχίες, οι ιδιωτικές αλήθειες οπλίζονται και όλοι αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τις βασικές τους αξίες τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας σύνταξης.


Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ