Moon Knight: Το νέο σποτ μας βάζει στον σκοτεινό κόσμο του
TV

Moon Knight: Το νέο σποτ μας βάζει στον σκοτεινό κόσμο του

Το εντυπωσιακό trailer για το Multiverse of Madness δεν ήταν η μοναδική παρουσία της Marvel στο Super Bowl, αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα έδωσε στη δημοσιότητα ένα σποτ για το Moon Knight, που περιλαμβάνει νέες σκηνές και πιο ξεκάθαρη εικόνα του πρωταγωνιστή με τη στολή.

Η σειρά μας βάζει στον κόσμο του Steven Grant, ενός υπαλλήλου σε κατάστημα δώρων, που υποφέρει από κενά μνήμης και blackout που τον αποσυντονίζουν. Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Όσκαρ Άιζακ στο ντεμπούτο του στο MCU πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας και μοιράζεται το σώμα του με τον μισθοφόρο Marc Spector. Προσθέστε σε όλα αυτά και μυστήρια της Αρχαίας Αιγύπτου, αλλά και τον μεγάλο εχθρό που υποδύεται ο Ίθαν Χοκ και έχετε μία πρώτη γεύση της σειράς.

«Είναι βίαιος» λέει για τον χαρακτήρα  το αφεντικό της Marvel. «Είναι διασκεδαστικό το να δουλεύουμε με το Disney Plus και να βλέπουμε να αλλάζουν τα όρια για το τι μπορούμε να παρουσιάσουμε. Υπάρχει μία στιγμή που ο Moon Knight, πλακώνει έναν άλλο χαρακτήρα, και είναι έντονο και βίαιο και η πρώτη αντίδραση που έχουμε είναι ‘δεν θα το συνεχίσουμε παραπάνω έτσι;’. Θα το συνεχίσουμε. Υπάρχει μία αλλαγή στον τόνο, είναι κάτι το διαφορετικό. Αυτός είναι ο Moon Knight» λέει ο Kevin Feige σε συνέντευξη του στο Empire για τη σειρά.

Μαζί με το νέο σποτ, κυκλοφόρησε και ένα πόστερ αλλά και αρκετές επίσημες φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε αμέσως μετά. Η πρεμιέρας της σειράς που θα αποτελείται από έξι επεισόδια θα γίνει στο Disney Plus στις 30 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.

Moon Knight σποτ

Moon Knight σποτ

Moon Knight σποτ

Moon Knight σποτ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ