Multiverse of Madness: Το φανταστικό νέο trailer!
Movies

Multiverse of Madness: Το φανταστικό νέο trailer!

Multiverse of Madness – Trailer: Αν το No Way Home μας έδωσε μία γεύση για τις πιθανότητες του multiverse η νέα ταινία του Doctor Strange αναμένεται να τα κάνει όλα λίμπα! Τα ξημερώματα της Δευτέρας δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο trailer για το Mutiverse of Madness και τα κύματα ενθουσιασμού που στέλνει στους φανατικούς του MCU θα κάνουν καιρό να κοπάσουν.

Όλα ξεκινούν με τον Doctor Strange να λέει ότι κάθε βράδυ βλέπει το ίδιο όνειρο και πως όταν ξυπνάει αρχίζει ο εφιάλτης. «Δεν μπορείς να τα ελέγχεις όλα. Άνοιξες πόρτες  ανάμεσα στα σύμπαντα και δεν ξέρουμε ποιος ή τι θα περάσει μέσα από αυτές» του λέει ο Wong. Στη συνέχεια ο Strange συναντά τη Wanda, πριν τον επισκεφθεί ο παλιός του φίλος, ο Mordo και τον προειδοποιεί ότι οι πράξεις του δεν θα μείνουν ατιμώρητες.

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα εξωφρενικά, αφού οι φρουροί που συνοδεύουν τον Doctor Strange, είναι Ultron Bots που προφανώς σε ένα άλλο σύμπαν έχουν επιβιώσει ενός αυτός που τον υποδέχεται δεν είναι άλλος από τον Patric Stewart που υποδυόταν φυσικά τον Professor X στους X-Men και κατά 99% το ίδιο θα κάνει και εδώ ή τουλάχιστον μία άλλη εκδοχή του καθηγητή.

Σε αυτό το trailer γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι η Wanda παίζει κυρίαρχο ρόλο, αφού τη βλέπουμε ταυτόχρονα και ως Scarlet Witch να αναρωτιέται γιατί όταν ο Strange κάνει κάτι θεωρείται ήρωας ενώ εκείνη ο εχθρός. Οι εκδοχές του Strange που βλέπουμε είναι δύο ακόμα, με τον Sinister Strange και τον Zombie Strange ενώ αν το trailer μας τα δείχνει όλα αυτά, φανταστείτε τις εκπλήξεις που κρατάνε.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stühlbarg,  Rachel McAdams. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σαμ Ράιμι που επιστρέφει στο super hero είδος μετά την αρχική τριλογία του Spider-Man με τον Τόμπι Μαγκουάιρ. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 6 Μαΐου.

To νέο trailer του Multiverse of Madness

To νέο πόστερ του Multiverse of Madness

Mutiverse of Madness Trailer

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: