Το μήνυμα της Μόνικα για τον Τσάντλερ: «Μου λείπεις κάθε μέρα»
TV

Το μήνυμα της Μόνικα για τον Τσάντλερ: «Μου λείπεις κάθε μέρα»

Το δικό της αντίο στον Μάθιου Πέρι λέει μέσα από δημοσίευση της στο instagram η Κόρτνεϊ Κοξ. Η τηλεοπτική Μόνικα των Friends δηλώνει ευγνώμων για τα όσα πέρασαν μαζί στα δέκα χρόνια της σειράς και μοιράζεται μαζί μας μία από τις αγαπημένες της στιγμές των γυρισμάτων.

Είναι από το φινάλε της 4ης σεζόν όταν ξεκίνησε η σχέση της Μόνικα και του Τσάντλερ που κράτησε φυσικά μέχρι και το φινάλε έξι χρόνια αργότερα. Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών στις 28 Οκτωβρίου σκορπίζοντας θλίψη στα εκατομμύρια των φανατικών της σειράς.

Αυτό είναι το μήνυμα της Κόρτνεϊ Κοξ:

Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που είχα μαζί σου Matty και μου λείπεις κάθε μέρα. Όταν δουλεύεις με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Προς το παρόν, εδώ είναι ένα από τα αγαπημένα μου.

Ο Τσάντλερ και η Μόνικα θα περνούσαν μαζί μόνο μία νύχτα στο Λονδίνο. Αλλά λόγω της θετικής αντίδρασης του κοινού, έγινε η αρχή της ιστορίας του έρωτά τους.
Σε αυτή τη σκηνή, πριν αρχίσουμε το γύρισμα, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ευγενικός.

Λίγο νωρίτερα το βράδυ της Τρίτης, είχε πει το δικό του αντίο και ο Ματ Λε Μπλανκ. Δείτε εδώ τι έγραψε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.