To αντίο του Τζόι στον Τσάντλερ: «Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος»
TV

To αντίο του Τζόι στον Τσάντλερ: «Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος»

Το δικό του αντίο στον Μάθιου Πέρι είπε μέσω του instagram o Ματ Λε Μπλανκ. Οι δύο τους ήταν για δέκα χρόνια οι αχώριστοι φίλοι στο Friends και η σχέση τους σημάδεψε τη σειρά. Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου και οι συμπρωταγωνιστές του είχαν τοποθετηθεί λίγες ημέρες μετά με κοινή δήλωση.

Ο Λε Μπλανκ δεν λέει πολλά, αλλά αποχαιρετά τον φίλο του με λόγια που συγκινούν και συνοδεύει τη δημοσίευση του με φωτογραφίες τους από τη σειρά και το τραγούδι Rainbow Connection της Sarah McLachlan.

«Μάθιου, με βαριά καρδιά σε αποχαιρετώ. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά από τις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελώ όταν σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ.

Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι κρατάς τα 20 δολάρια που μου χρωστάς».

τζόι τσάντλερ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.