Ματαιώθηκε το spin off του Game of Thrones για τον Jon Snow
TV

Ματαιώθηκε το spin off του Game of Thrones για τον Jon Snow

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που μάθαμε ότι ο Κιτ Χάριγκτον θα επιστρέψει στο ρόλο του Jon Snow, για μία νέα σειρά που θα εξελίσσεται μετά τα γεγονότα του φινάλε του Game of Thrones. Ο George RR Martin είχε επιβεβαιώσει το θέμα και μάλιστα είχε πει ότι ο ηθοποιός με την ομάδα του, είχαν έρθει σε αυτόν με την αρχική ιδέα, όμως πλέον το πρότζεκτ μπαίνει στο ράφι.

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Χάριγκτον με συνέντευξη του στο screenrant, τονίζοντας ότι παρά την προσπάθεια δεν μπόρεσαν να βρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους ικανοποιεί.

«Δεν ήθελα να βγουν πολλά προς τα έξω και ο κόσμος να αρχίσει τις θεωρίες, αφού μπορεί να μην συνέβαινε ποτέ.  Γιατί στην ανάπτυξη της ιδέα, κοιτάς από κάθε γωνία και βλέπεις αν αξίζει τον κόπο. Και επί του παρόντος, δεν προχωράμε. Προς το παρόν, δεν συνεχίζουμε, γιατί δεν μπορούσαμε να βρούμε την κατάλληλη ιστορία για να πούμε ότι ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι. Έτσι, αποφασίσαμε να σταματήσουμε την προσπάθεια προς το παρόν. Μπορεί να υπάρξει μια στιγμή στο μέλλον που θα επιστρέψουμε σε αυτό, αλλά όχι τώρα. Είναι σταθερά στο ράφι». 

Το ευρύτερο σύμπαν του Game of Thrones θα συνεχίζει να επεκτείνεται, αφού μετά το House of the Dragon που επιστρέφει τον Ιούνιο με τη δεύτερη σεζόν του, μέσα στο 2025 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και το  A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight.

Το βιβλίο του Martin, στο οποίο βασίζεται η νέα σειρά, καταγράφει τις περιπέτειες σερ Ντάνκαν του Ψηλού μαζί με τον πιτσιρικά Εγκ, που δεν είναι άλλος από τον Αίγκον Ταργκάρυεν τον πέμπτο, που στη συνέχεια έγινε βασιλιάς του Γουέστερος.

«Ο περιπλανώμενος ιππότης», «Το ορκισμένο σπαθί», και «Ο μυστηριώδης ιππότης» είναι οι τρεις νουβέλες που κυκλοφόρησε ο Martin με τις περιπέτειες των δύο πρωταγωνιστών το 1998, το 2003 και το 2010, ενώ το 2015 κυκλοφόρησαν συγκεντρωμένες σε έναν τόμο υπό τον γενικό τίτλο «Ο Ιππότης των Επτά Βασιλείων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.