Mandalorian: Η επιστροφή-έκπληξη που αποτελεί μία λύτρωση για την κακοποίηση του παρελθόντος
TV

Mandalorian: Η επιστροφή-έκπληξη που αποτελεί μία λύτρωση για την κακοποίηση του παρελθόντος

Το τέταρτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του Mandalorian που έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη στο Disney Plus, μπορεί να ήταν πολύ μικρό σε διάρκεια, όμως κατάφερε να μας δείξει μία πολύ σημαντική στιγμή στη μυθολογία του Star Wars που αποτέλεσε παράλληλα και την ευκαιρία για μία μεγάλη επιστροφή.

Κατά τη διάρκεια ενός flash-back βλέπουμε τον τρόπου που σώθηκε από τους Clone troopers ο Grogu κατά τη διάρκεια του μακελειού που προκλήθηκε στο Order 66. Αυτός που τον σώζει είναι ο Jedi, Kelleran Beq.

O ηθοποιός που βλέπουμε δεν είναι άλλος από τον Ahmed Best, βετεράνος του Star Wars που όμως έγινε γνωστός για έναν πολύ διαφορετικό ρόλο. Αυτόν του Jar Jar Binks στην πρίκουελ τριλογία του Τζορτζ Λούκας.

Τα σχόλια τόσο για τον χαρακτήρα όσο και για τον ηθοποιό ήταν απαξιωτικά εκείνη την εποχή από τους φανατικούς οπαδούς τους Star Wars. O Ahmed Best έχει δηλώσει ότι το μίσος που δέχθηκε σε προσωπικό επίπεδο, τον είχε οδηγήσει σε κατάθλιψη και αυτοκτονικές τάσεις.

Κατάφερε να το ξεπεράσει και με μήνυμα του μετά την πρεμιέρα του νέου επεισοδίου δήλωσε ευγνώμων και ευτυχισμένος που επέστρεψε. Ο τρόπος που ολοκληρώθηκε το flash-back αφήνει ανοιχτή την πόρτα για να δούμε ξανά τον Kelleran Beq και να μάθουμε αν έμεινε για καιρό στο πλευρό του Grogu.



View this post on Instagram

A post shared by Ahmed Best (@bestahmed)


O Άρχοντας των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στους ελληνικούς κινηματογράφους

Rolling Stone: Αυτά είναι τα 100 καλύτερα heavy metal τραγούδια

Τραγούδησε το Holy Diver με χορογραφία… καράτε στο American Idol

Parkway Drive: Τα τραγούδια που μου άλλαξαν τη ζωή


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ