O Κίφερ Σάδερλαντ δεν ξεχνάει τον Jack Bauer - Θέλει κι άλλο «24»
TV

O Κίφερ Σάδερλαντ δεν ξεχνάει τον Jack Bauer – Θέλει κι άλλο «24»

Το «24» είναι ίσως μαζί με το Lost οι σειρές που έφεραν την παγκοσμιοποίηση στην τηλεόραση που οδήγησε στη λεγόμενη «χρυσή» εποχή που ζούμε με διαφορετικό τρόπο βέβαια (λόγω streaming) μέχρι και σήμερα.

Η σειρά προβλήθηκε αρχικά για οκτώ σεζόν (συν μία ταινία στο ενδιάμεσο) με τον Κίφερ Σάδερλαντ στο ρόλο του Jack Bauer, να προσπαθεί να εξαλείψει τρομοκρατικές απειλές στη διάρκεια ενός 24ώρου. Η αυλαία έπεσε το 2010, όμως το 2014 είχαμε την επιστροφή με το Live Another Day που είχε τη μορφή Limited Series, με 12 επεισόδια.

Τώρα, οκτώ χρόνια μετά, ο ηθοποιός λέει ότι είναι ανοιχτός στην ιδέα να επιστρέψει στο ρόλο, αν υπάρχει ένα ενδιαφέρον σενάριο από τον showrunner.

«Μου λείπει το 24. Ήταν μία τρομερή εμπειρία. Έχω μάθει να είμαι απόλυτος στις απαντήσεις για το αν θα κάνω ή δεν θα κάνω κάτι ξανά στο μέλλον. Μου άρεσε πάρα πολύ να υποδύομαι αυτό τον χαρακτήρα και πιστεύω ότι η ιστορία του δεν έχει ολοκληρωθεί» τόνισε αρχικά ο ηθοποιός μιλώντας στο GQ.

«Αν γραφτεί κάτι που θα είχε νόημα για μένα και θα προσέφερε κάτι σημαντικό στο franchise τότε θα το υποστήριζα ακόμα και αν η συμμετοχή μου ήταν περιορισμένη. Αυτό που θα ήταν απαραίτητο είναι η ποιότητα του σεναρίου. Αν ο Howard Gordon (σ.σ. showrunner), θέλει να το κάνει, θα δούμε τι μπορεί να γίνει». 

To 24 επέστρεψε με διαφορετικούς πρωταγωνιστές με το Legacy του 2017 όμως σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος του ορίτζιναλ και ακυρώθηκε σύντομα. Στην εποχή μας πάντως με τόσες πολλές επιστροφές σειρών, δεν θα μας έκανε καμία απολύτως εντύπωση αν βλέπαμε ξανά το 24 ενώ και τον Κίφερ Σάδερλαντ δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια αφού κλείνει φέτος τα 56.


Το πρώτο trailer για το Love and Thunder του Thor

Netflix: Δέκα σειρές και ταινίες που ξεχωρίζουμε για τον Μάιο

Τα πρώτα δέκα λεπτά του Batman είναι επίσημα στο youtube

Stranger Things: Ποιος είναι ο νέος μεγάλος κακός της σειράς


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ