Κάτι κρύβουν στα γυρίσματα για την πέμπτη σεζόν του Stranger Things
TV

Κάτι κρύβουν στα γυρίσματα για την πέμπτη σεζόν του Stranger Things

Μετά από 24 εβδομάδες παραγωγής και γυρισμάτων η 5ή σεζόν του Stranger Things έχει φτάσει περίπου στα μισά. Ναι, δεν είναι έτοιμη και θα αργήσει ακόμα αρκετά όπως φαίνεται. Η σειρά φημίζεται για τα μεγάλα κενά ανάμεσα στις σεζόν της και όπως όλα δείχνουν όταν θα προβληθούν τα νέα επεισόδια θα έχουν περάσει πάλι τρία χρόνια από τα προηγούμενα.

O Ross Duffer που μαζί με τον αδελφό του είναι οι showrunners του Stranger Things, γιόρτασε τα… μισα της διαδρομής με μία φωτογραφία που περιλαμβάνει ηθοποιούς αλλά και μέλη της παραγωγής, όμως υπάρχει κάτι που κρύβει.

Για την ακρίβεια κάποιους. Στη μακρινή φωτογραφία έχουν γίνει θολά δύο πρόσωπα κάτι που φυσικά έχει κάνει τις φήμες να οργιάζουν. Αυτή που επικρατεί είναι το ένα πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον Joseph Quinn που στην τέταρτη σεζόν υπδύθηκε τον νέο και αγαπημένο του κοινού χαρακτήρα, Eddie.

Το θέμα είναι όμως, ότι ο χαρακτήρας πεθαίνει μετά από ηρωική μάχη στο Upside Down, αφού βεβαίως έχει προηγηθεί η κλασική πλέον σκηνή με το Muster of Puppets. Βέβαια δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν τον δούμε τελικά να επιστρέφει με κάποιο τρόπο, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι τους πρώτους μήνες του 2025 για να δούμε τελικά τι θα συμβεί.

Αυτή είναι η φωτογραφία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.