House of the Dragon: 17 δράκοι από την αρχή της σειράς!
TV

House of the Dragon: 17 δράκοι από την αρχή της σειράς!

Στο Game of Thrones πέρασε πολύς καιρός μέχρι να δούμε τους δράκους να φτάνουν στο κανονικό τους μέγεθος, αλλά και τότε ήταν μόνο τρεις. Στο House of the Dragon τα πράγματα αλλάζουν, μεταφερόμαστε σχεδόν 200 χρόνια πίσω, στο απόγειο της αυτοκρατορίας των Ταργκάρυεν και οι δράκοι είναι πάρα πολλοί. Πόσοι; 17!

«Έχουμε 17 δράκους από το ξεκίνημα» δήλωσε στην Comic Con ο Ryan Condal (ένας από τους showrunner). «Ήταν σημαντικό για εμάς να το κάνουμε ξεχωριστούς σε εμφάνιση αλλά και στον τρόπο που συμπεριφέρονται. Αυτό ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που σχεδιάσαμε για τη σειρά. Δουλέψαμε με πολλούς ανθρώπους για τα σχέδια και φυσικά ο George Martin που γράφει με μεγάλη λεπτομέρεια τα βιβλία του μας έδωσε χρώμα, μέγεθος και ηλικία για τον κάθε έναν».

Όπως τόνισε ο Condal, η συμπεριφορά κάθε δράκου θα αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό και τον χαρακτήρα του Ταργκάρυεν με τον οποίο συνδέεται.

Το House of the Dragon βασίζεται στο Fire and Blood του George RR Martin που κυκλοφόρησε το 2018, και τοποθετείται χρονικά 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones. Είναι η ιστορία για τον οίκο των Ταργκάρυεν και τον εμφύλιο πόλεμο που σημάδεψε την εποχή. H σειρά κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου και αυτό που ακολουθεί είναι το extended trailer που προβλήθηκε στην Comic Con.

https://youtu.be/7_4Bn4fioXA


H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!

Marvel: Δύο ταινίες Avengers και όλο το πρόγραμμα του MCU

Walking Dead: Ρικ και Μισόν επιστρέφουν με νέα σειρά


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ