Ο Γκοτζίλα και η παρέα του έρχονται στην τηλεόραση με την πανάκριβη σειρά της Apple
TV

Ο Γκοτζίλα και η παρέα του έρχονται στην τηλεόραση με την πανάκριβη σειρά της Apple

Το monsterverse του Γκοτζίλα και της παρέας του, περνάει από τον κινηματογράφο την τηλεόραση με τον Monarch: Legacy of Monsters που θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV Plus στις 17 Νοεμβρίου. Εκείνη την ημέρα θα προβληθούν τα δύο πρώτα επεισόδια και στη συνέχεια το ραντεβού θα είναι εβδομαδιαίο μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου.

Αν έχετε δει στο παρελθόν κάποια από τις σειρές της Apple, τότε ξέρετε ότι το μπάτζετ συνήθως είναι τεράστιο και όλα τα επεισόδια θυμίζουν ταινίες. Μπορείτε να το διαπιστώσετε εύκολα και από το trailer της νέας σειράς που έχει για πρωταγωνιστή τον Κερτ Ράσελ και πολλά γνωστά ονόματα δίπλα του.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη της σειράς: 

Μετά τη βροντερή μάχη μεταξύ του Γκοτζίλα και των Τιτάνων που ισοπέδωσε το Σαν Φρανσίσκο και τη συγκλονιστική αποκάλυψη ότι τα τέρατα είναι αληθινά, το “Monarch: Legacy of Monsters” παρακολουθεί δύο αδέρφια που ακολουθούν τα βήματα του πατέρα τους για να αποκαλύψουν τη σύνδεση της οικογένειάς τους με τη μυστική οργάνωση, γνωστή ως Monarch. Οι ενδείξεις τους οδηγούν στον κόσμο των τεράτων και τελικά στον αξιωματικό του στρατού Lee Shaw (τον οποίο υποδύονται οι Kurt Russell στο παρόν και ο Wyatt Russell στο παρελθόν).

Οι εξελίξεις διαδραματίζονται στη δεκαετία του 1950 και μισό αιώνα αργότερα όπου η οργάνωση Monarch απειλείται από αυτό που ξέρει ο Shaw. Το δραματικό έπος – που εκτείνεται σε τρεις γενιές – αποκαλύπτει θαμμένα μυστικά και τους τρόπους με τους οποίους συγκλονιστικά γεγονότα μίας άλλης εποχής μπορεί να αντηχούν στις ζωές μας.


Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Σεπτέμβριο

Το απόλυτο χάος στα γυρίσματα του Duality των Slipknot

Με αλλαγή στη σύνθεση τους πάνε στο Powertrip οι AC/DC


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ